fbpx Restaurant Esbjerg. Besøg vores hyggelige spisested i dag

Restaurant Esbjerg. Besøg vores hyggelige spisested i dag

Restaurant Posten er en del af Posthuset Esbjerg. Restaurant Posten ligger i hjertet af Esbjerg, i historiske lokaler i det gamle posthus fra 1908. Hos os kan I få en unik oplevelse i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler på torvet i Esbjerg. I sommerhalvåret har vi udendørsservering på torvet. Nyd vores frokostkort i solskinnet, eller mærk stemningen på torvet om aftenen. Vi har et stort udvalg af lækre drinks, og øl på fad hos Restaurant Posten. I kan også holde jeres julefrokost på det gamle posthus og nyde en lækker menu i de hyggelige omgivelser.

Frokostkort

Frokostkortet i Restaurant Posten byder på et stort udvalg af lækre retter, med perfekt placering i hjertet af Esbjerg. Vi tilbyder en af Esbjergs mest populære frokostmenuer. Vi har bl.a. klassiske frokostretter som stjerneskud med smørstegt fiskefilet, pariserbøf og brunch. Derudover har vi et udvalg af fisk, og flere forskellige burgere, ribs og pastaretter. Hos os finder I også noget til vegetaren, og de med gluten eller laktose allergi.

Hvis I er ude efter et spisested til brunch i Esbjerg, kan vi også klare dette. Hos Restaurant Posten er vi kendt for vores velsmagende delebrunch. Hos os slipper i for buffet-ræset, vi serverer brunch ad. libitum ved bordene. Vi kommer ned til jer og fylder op af det i mangler. Den bedste form for brunchbuffet på restaurant i Esbjerg – hvis vi selv skulle sige det. Vores brunch består bl.a. af æggekage med bacon, brunchpølser, varm leverpostej fra Wium, rugbrød, surdejsrundstykker, croissanter, og Nutella.

2024q1 Menukort Posten 35x35 - Frokost

Aftenkort

Til aften byder vi på et væld af lækre brugere, ribs, mørbrad, steak og pastaretter. Dette kan i sommerhalvåret nydes udenfor på torvet, eller hele året i vores restaurant i stueetagen af Posthuset. Leder I efter et spisested i Esbjerg til en let eller hurtig aftensmad, så kan vi også hjælpe med dette. Vi byder på forskellige pastaretter, salater og burgere. Leder I efter et spisested med andet end burgere? På Restaurant Posten servere vi til aften også steak, mørbrad og laks.

Se også vores lækre 3-retters aftenmenu hvor I kan sammensætte jeres egen menu blandt vores forretter, hovedretter og desserter. Restaurant Posten er et spisested i Esbjerg med plads til alle, også børn og børnefamilier.

2024q1 Menukort Posten 35x35 - Aftenkort

Selskabs kort

Ønsker I at holde selskab i eget lokale? Så tilbyder vi på Posthuset også dette. Vi er en restaurant med plads til både store og små selskaber. Leder I efter en café I Esbjerg til frokost så tilbyder vi bl.a. brunch. Vores brunch serveres ad. libitum ved bordene. Vi tilbyder også de klassiske frokostretter. Skal I have mad i Esbjerg til aften, så er Posthuset det oplagte valg. Vi tilbyder bl.a. en prisvenlig 3-retters menu.
Er I ude efter et middagsselskab på en, så tilbyder Restaurant Posten både buffet og 3-retters menu. Vores buffet består bl.a. af tarteletter, spinatpandekager med laks, salater, helstegt oksemørbrad og braiseret nakkefilet. Ønsker I, at maden bliver serveret ved bordene, så tilbyder vi også en 3-retters menu. Her har I mulighed for selv at sammensætte menuen til selskabet.

I vælger imellem vores forskellige forretter, hovedretter, og desserter. Hertil er der mulighed for at tilkøbe fri bar.
Ønsker I at begynde aftenen med en snack, eller slutte af med natmad kan dette selvfølgelig også arrangeres. Vi har flere forskellige muligheder for tilkøb, så I kan få skabt netop den fest I ønsker at holde.

Selskabskort2024