fbpx GDPR

GDPR

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Posthuset ApS
Torvet 20
6700 Esbjerg
Tlf. nr.: 69 13 60 13
Mail: info@posthuset.dk
Cvr.: 37642681

Bestilling

Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mail adresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website.

Som køber er det dit ansvar at tjekke, om dit gavebevis/gavekort er i overensstemmelse med det, du bestilte. Ellers skal du rette henvendelse til Posthuset ApS pr. telefon/mail.

Betaling

Vi accepterer Dankort, Visa Dankort og Mastercard.

Vi anvender en betalings-gateway fra ePay. Alle kortdata og kommunikation er krypteret, hverken Posthuset eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for gavekortet trækkes først, når det sendes fra Posthuset ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kreditkort, end det, du har godkendt ved købet.

Hvad kan gavekortet bruges til?

Gavekortet kan benyttes i hele Posthuset. Det gælder både de 3 restauranter, Kaffebaren og Natklubben.
Ellers kan det indløses til kontanter.

Gavekortets gyldighed

Med mindre andet fremgår af aftalen mellem køber og sælger er gavekortet gyldigt i 3 år fra købsdatoen.

Leveringsbetingelser

Alle gavekort sendes elektronisk, som en vedhæftet fil i en mail, til den mailadresse, du har oplyst i forbindelse med købet.

Så snart købet er gennemført, vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse og gavekort.

Hvis ikke gavekortet/gavebeviset er leveret, skal du kontakte Posthuset ApS pr. telefon/mail. Husk at tjekke din mail for ”uønsket post”.

Det er købers ansvar at printe sit gavekort, og medbringe det i Posthuset. Vi modtager kun gavekort, der er printet ud.

Fortrydelsesret

Forbrugeraftaleloven §18 stk. 2, undtaget af fortrydelsesretten: Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Reklamation

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på info@posthuset.dk eller på telefonnr.: 69 13 60 13

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer med dit gavebevis.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Persondatapolitik

De data, som Posthuset ApS registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’.

Dataansvarlig er Posthuset ApS. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Posthuset ApS sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Posthuset ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Posthuset ApS via e-mail info@posthuset.dk

Du har mulighed for at abonnere på vores gratis nyhedsbrev. Dette nyhedsbrev giver dig alle løbende nyheder samt oplysninger om de nyeste aktiviteter, kampagner og tilbud med jævne mellemrum. Du skal bruge en gyldig e-mailadresse for at kunne modtage nyhedsbrevet, og du bliver registreret som modtager af vores nyhedsbrev med det samme.

Modtagelsen af vores nyhedsbrev kan du på ethvert tidspunkt annullere via afmeldelseslink, der er til stede i alle de nyhedsbreve, du har modtaget. Din permission, som er indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet eller via andre kanaler, vil straks blive slettet, hvis du annullerer din modtagelse af nyhedsbrevet.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande, bortset fra din email adresse, som overføres til vores nyhedsbrev leverandør MailChimps servere, der muligvis er placeret uden for Danmark.

Vi sender vores nyhedsbreve via tjenesten MailChimp. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i MailChimps datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Posthuset på 69 13 60 13 eller info@posthuset.dk.

Hvis det ikke lykkedes os at indgå en aftale, kan du rette henvendelse til relevante nævn, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.