fbpx Gavekort i Esbjerg

Gavekort i Esbjerg

Køb dit gavekort her

Hos Restaurant Posten i Esbjerg har vi et stort udvalg af forskellige gavekort. Her har vi noget til enhver smag, og i forskellige prisklasser så alle kan være med. Hos Posthuset Esbjerg tilbyder vi forskellige spændende events og begivenheder hver måned, hele året rundt. Her er der rig mulighed for at finde noget til enhver smag, om så det er til gave, eller jer selv som skal forkæles med en unik spiseoplevelse i centrum af Esbjerg.

Køb dit gavekort til Restaurant Posten

Forkæl dig selv eller en du kender med et gavekort til en oplevelse på Posthuset i Esbjerg. Hos Posthuset i centrum af Esbjerg har vi både store og små oplevelser. Alt fra brunch til 6-retters gourmet menu med tilpasset vinmenu. Vi står klar til at tage imod jer, så I kan nyde en afslappet aften i vores hyggelige, historiske lokaler i centrum af Esbjerg.

Leder du efter en lille uformel gave – så er vores biopakke med burger og biobillet det perfekte gavekort. Vores biopakke indeholder en burgerbillet som kan indløses i Restaurant Posten og en biobillet som kan indløses hos Nordisk Film Biografer. Hos Restaurant Posten kan I frit vælge mellem vores 4 forskellige burgere fra menukortet. Her er noget til enhver smag og garanti for en hyggelig aften.

Hos restaurant Posten er vi kendt for vores velsmagende delebrunch. Med et gavekort til brunch med juice, kaffe og te ad libitum hos Restaurant Posten slipper i for buffet-ræset. Vi serverer brunch ad. libitum ved bordene, og kommer ned til jer og fylder op af det i mangler. Vores delebrunch er den perfekte anledning til at tage ud og bruge kvalitetstid sammen med dem du holder af. (Link brunch) Hos restaurant Posten tilbyder vi den bedste brunch i Esbjerg. Vores brunch består bl.a. af æggekage med bacon, brunchpølser, varm leverpostej fra Wium, rugbrød, surdejsrundstykker, croissanter, og Nutella.

Det særlige gavekort til Restaurant Loftet

Gavekort til bobler og brunch, spis og drik så meget hjertet begærer. Hver måned afholder Restaurant Loftet bobler og brunch. Til Loftets bobler og brunch kan I nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet. Her bydes der på bobler ad libitum og brunch af lokale råvarer med fri kaffe, the og juice. Det perfekte gavekort med tid til masser af snak, grin, og skål på toppen af Esbjerg.

Giv et gavekort til ginsmagning med middag på Restaurant Loftet i hjertet af Esbjerg. Til ginsmagning bliver der smagt på 5 forskellige gin & tonic. I løbet af aftenen smages gin og tonic enkeltvis hvorefter vi begynder at mikse og tilsætte garniture. Jeres gin & tonic nydes sammen med en 3-retters menu, som er udvalgt fra Loftets gourmetmenu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret. Dette er den perfekte gave til ginelskeren som har alt!

Restaurant Loftet byder hver måned velkommen til skaldyr og bobler. Dette er en spændende, afslappet og uformel aften med bobler ad libitum og skaldyrsgourmet, alt sammen serveret ved jeres bord. Her serveres der pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummere, østers mm. Og selvfølgelig alle de bobler I kan drikke! Det perfekte gavekort til en hyggelig, uformel aften.

Har du en vinelsker i familien? Et gavekort til vinsmagning hos Restaurant Loftet byder på en vinsmagning af 6 forskellige glas vine, samt 3 udsøgte serveringer. Vinsmagningen starter med et glas bobler hvorefter vores vin-guide vil fortælle om vinens historie, fra drue til flaske og meget mere. Til vinsmagningen skal I igennem 6 smagninger af rød-, hvid-, og dessertvin. Vinen nydes sammen med en lækker 3-retters menu fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.

Giv et gavekort til 6 retters gourmet inklusiv vinmenu på Loftet for 2 personer. Sammensæt selv 6 retter fra Restaurant Loftets menukort. Retterne følger sæsonenerne og udskiftes løbende. Vi har fokus på, at vores råvarer er af højeste kvalitet, fra det lokale og det økologiske. Med et gavekort til 6 retters gourmet middag inklusiv vinmenu får I det bedste fra både køkken og kælder.

Har vi ikke et gavekort til præcis det I ønsker, så sælger vi selvfølgelig også gavekort med valgfri værdi som kan benyttes i Posthusets 3 afdelinger: Restaurant Loftet, Restaurant Posten, og Homerun.

Et gavekort fra Posthuset Esbjerg er den perfekte gave til en du holder af!

Gavekorts shop