Få en oplevelse ud over det sædvanlige på Posthuset
Hos Posthuset Esbjerg tilbyder vi forskellige spændende events og begivenheder hver måned, hele året rundt. Restaurant Posten i stueetagen af Posthuset Esbjerg, Homerun gastro sportsbar på 1. salen og Restaurant Loftet fine dining på 2. salen. Her er der rig mulighed for at finde noget til enhver smag, om så det er til gave, eller jer selv som skal forkæles med en unik spiseoplevelse i centrum af Esbjerg. Vi står klar til at tage imod jer, så I kan nyde en afslappet aften i vores hyggelige, historiske lokaler i centrum af Esbjerg.
– 5 forskellige gin & tonics.
– 3 retter fra Loftets gourmetmenu.
Smagningen starter kl. 18:00. I løbet af aftenen skal I først smage gin og tonic enkeltvis, hvorefter vi begynder at mikse. Sidst men ikke mindst tilsættes garniture.
Jeres G&T nydes sammen med en 3-rettersmenu, som er udvalgt fra Loftets gourmetmenu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.
Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring de forskellige gin, samt møde andre ginelskere.
I skal i alt smage 5 forskellige gin og tonic, samt nyde 3 udsøgte serveringer:
– 5 forskellige gin & tonics.
– 3 retter fra Loftets gourmetmenu.
Arrangementet finder sted den anden fredag i hver måned, klokken 18:00 – ca. 21:00
Bobler, pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummere, østers mm. (indholdet kan variere efter sæson).
I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften, med hagesmæk og krabbehammer, når vi på Restaurant Loftets skønne lokaler, byder velkommen til bobler ad libitum og skaldyrsgourmet, alt sammen serveret ved Jeres bord.
Arrangementet finder sted den første torsdag i hver måned, med ankomst mellem klokken 17:30 – 19:30 og forløber i 2 timer fra ankomst.
Eksklusiv Châteauneuf du Pape smagning på Restaurant Loftet
Har du hørt om legenden i Châteauneuf du Pape Henri Bonneau.
Henri Bonneau (1938-2016) var en legende i Châteauneuf du Pape.
Domænets marker omfatter kun 6 ha. fordelt på 5,25 i La Crau (nok Chateauneufs fineste terroir) og 0,75 ha på mere stenet jord nær Courthézon i den nordøstlige del. Vinene produceres overejende fra grenache (80-90%).
Bonneaus vine hører til blandt de mest sjældne og efterspurgte i hele Rhône. Derfor er det også relativt kostbare vine.
Udover at vi smager hans 2 topvine, smager vi en variation af hvide og røde Châteauneuf du Pape vine fra en anden suveræn producent Château Gigognan.
Alt i alt smager vi 7 helt igennem fantastiske vine fra den øverste hylde i det berømte vindistrikt.
Vores køkkenchef vil lave 4 retter mad som er tilpasset vinen.
Michael vil fortælle om vinene, samt producenterne, men det er dog også ment som en mulighed for at snakke med hinanden indbyrdes omkring vinen.
Det bliver en aften i hyggens tegn med vine som i minimum 3 tilfælde er så godt som umulige at få fat på.
Du får 7 glas vin på ca 7 cl pr glas samt 4 retter mad og vand.
Der vil på aftenen være nogle fantastiske tilbud på de vine der er tilgængelige.
Der er meget begrænsede pladser.
Arrangementet vil kun gennemføres ved minimum 10 personer.
Eksklusiv Bourgogne smagning på Restaurant Loftet inklusiv middag
Stor Bourgogne er ikke nemt at få fingrene i. På denne aften smager vi rød og hvid Bourgogne fra domaine Henri & Gilles Buisson.
Det er 2 forholdsvis unge brødre Franck og Frédéric som styrer domainet fra Saint-Romain i dag.
Vi smager blandt andet 3 Grand Cru vine fra dette domaine som er blevet rated meget højt fra førende vinskribenter i verden.
Vi serverer 3 retter med trøffel og svampe.
Dertil et glas velkomstbobler samt 6 vine.
Du får 7 glas vin på ca 7 cl pr glas samt 3 retter mad og vand.
Der vil på aftenen være nogle fantastiske tilbud på de vine der er tilgængelige.
Der er meget begrænsede pladser.
Arrangementet vil kun gennemføres ved minimum 10 personer.
Vi afholder denne gang en vinaften hvor vi smager 8 vine op med hinanden. De har det tilfælles at de alle kommer fra områder i det sydfranske.
Vi prøver blandt andet topvinen fra Domaine de Cambis Carnet De Voyage lavet på ren syrah.
Magiske vine hvor man får utrolig meget for pengene er i højsædet denne aften.
Vi smager både røde og hvide.
Generelt for alle vinene er at de bliver produceret i meget små mængder.
Der vil blive serveret lidt snacks til, men ellers er det vinen der er i centrum.
Michael vil fortælle om de forskellige vine og områder, så kom og hyg med os til et par fantastiske timer eller 3. Det kan også være der kommer en overraskelse på aftenen.
Der vil være mulighed for at købe de smagte vine til en ekstra god pris på aftenen.
Tag dine kollegaer, venner eller familie med til en hyggelig aften på Loftet.
Arrangementet vil kun gennemføres ved minimum 10 personer.