fbpx Frokost i Esbjerg. Få en lækker frokost i Esbjerg

Frokost i Esbjerg. Få en lækker frokost i Esbjerg

Vores frokost menukort

Restaurant Posten er en del af Posthuset Esbjerg. Restaurant Posten ligger i hjertet af Esbjerg, i historiske lokaler i det gamle posthus fra 1908. Hos os kan I få en unik oplevelse i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler på torvet i Esbjerg. I sommerhalvåret har vi udendørsservering på torvet. Nyd vores frokostkort i solskinnet, eller mærk stemningen på torvet om aftenen. Vi har et stort udvalg af lækre drinks, og øl på fad hos Restaurant Posten.

Vores frokostmenu på Restaurant Posten byder på et stort udvalg af lækre retter, og så har vores frokostrestaurant naturligvis en perfekt placering i hjertet af Esbjerg. Vi tilbyder en af Esbjergs mest populære frokostmenuer. Vi har bl.a. klassiske frokostretter som stjerneskud med smørstegt fiskefilet, pariserbøf og brunch. Derudover har vi et udvalg af fisk, og flere forskellige burgere, ribs og pastaretter. Hos os finder I også noget til vegetaren, og de med gluten- eller laktoseallergi.

Hvis I er ude efter et spisested til brunch i Esbjerg, kan vi også klare dette. Hos Restaurant Posten er vi kendt for vores velsmagende delebrunch. Hos os slipper i for buffet-ræset, vi serverer brunch ad. libitum ved bordene. Vi kommer ned til jer og fylder op af det i mangler. Den bedste form for brunchbuffet på restaurant i Esbjerg – hvis vi selv skulle sige det. Vores brunch består bl.a. af æggekage med bacon, brunchpølser, varm leverpostej fra Wium, rugbrød, surdejsrundstykker, croissanter, og Nutella.

Restaurant Posten er en restaurant og café i centrum af Esbjerg med noget til enhver smag.

 

Se vores frokostkort her