fbpx Nytårsmenu Esbjerg. Vil I gerne gøre nytåret nemt?

Nytårsmenu Esbjerg. Vil I gerne gøre nytåret nemt?

Nytårs fest fra og på Posthuset

Brunch & ubegrænsede bobler i Restaurant Posten

Nytåret markerer afslutningen på det forgangne år og begyndelsen på et nyt og spændende kapitel. Nytårsaften er for mange en af årets største begivenheder, men hvorfor nøjes med festlighederne om aftenen? Som traditionen byder, ønsker vi jer velkommen til en lækker brunch og har naturligvis kolde bobler klar til jer. Begynd dagen med en hyggelig fest på Posthuset og gå i gang med fejringen allerede tidligt på dagen. Vi ser frem til at tilbringe dagen sammen med jer!

Priserne er pr. kuvert, og bordet er reserveret i maksimum 2 timer.

Nytårsbrunch 2022 Bobler på posthuset

 

Nytårsmenu i Restaurant Posten

Posthuset byder velkommen til en fortryllende nytårsaften i dine egne vante omgivelser. Du kan slappe af sammen med dem du holder af, og nyde en smagfuld og spændende menu, som er nem at gå til. I skal i alt igennem 3 udsøgte serveringer, som ses herunder:

Den første ret byder på hummerbisque lavet på flamberet jomfruhummerskaller, hvidvin og fiskefond. Herpå kommer torskestykker svøbt i egen souffléfars, som til sidst er rullet i serrano skinke. Det hele fuldendes med jordskokker friteret til sprøde chips og ristede hasselnødder, toppet med tørsaltet bacon, kørvel og dildolie.

Tynde skiver af Iberico skinke som mellem ret, skinken er modnet i 24 måneder. Hertil Arla´s unika oste, “gammel knas” og en smokey mayonnaise.

Der kræses ekstra meget om jer til hovedretten, hvor vi byder på oksemørbrad fra velfærdslandbruget Grambogård, som serveres på en bund af en let karamelliseret løgpuré rørt med frisk timian. Dette lækre stykke kød suppleres med en kraftig portvinssauce og morkelhaler hertil timian-honnings bagte gule beder. Til retten skal I desuden have pommes gratin.

For at fuldende aftenens menu, har vi sørget for en lækker dessert til jer. Her byder vi på en mørk chokoladekage med luftig mousse, som er toppet med saltet karamelcreme. Hertil hører desuden vanilje syltede ananas, sorbet på kirsebær samt kransekagecrumbles.

Fire retter til 600,- pr. kuvert:

 • Forret
 • Mellem ret
 • Hovedret
 • Dessert

Fire retter til 700,- pr. kuvert:

 • Velkomstsnacks
 • Forret
 • Mellem ret
 • Hovedret
 • Dessert
 • Kransekage til afslutning

Vinmenu – 475,- pr. kuvert:

 • Tilpassede vine til hver ret

Vinmenu – 575,- pr. kuvert:

 • Velkomstbobler
 • Tilpassede vine til hver ret
 • Kaffe til kransekage

 

 • Ankomst mellem 17.00 – 19.00. – Restauranten lukker efter fyrværkeri på torvet. (00.10)
  Priser er pr. kuvert. Book dine pladser her

Nytårsmenu ud af huset fra Posthuset

Nytårsaften er for mange en stor begivenhed sammen med sine nærmeste, i hjemmets varme rammer. Dette betyder dog også ofte at du skal tilbringe tid i køkkenet, væk fra dine gæster. Det har vi løsningen på! Slip bekymringerne og den store planlægning, og lad os stå for maden så du kan nyde aftenen sammen med dine gæster.

Vi har sammensat en spændende nytårsmenu fyldt med gode smagsoplevelser og nydelse. For os er det vigtigt at det bliver så nemt for dig som muligt, så derfor er maden lige til at gå til med minimal tilberedning.

 • 425,- Uden mellem ret.
 • 530,- Med mellem ret.
 • Afhentning mellem 13.00 – 15.00 i baggård.
  Priser er pr. kuvert.

  Book din menu her

Afbestillingsbetingelser for køb d. 31/12

Fortryder du dit køb, kan du annullere og få pengene retur frem til d. 18. december kl. 12.00. Herefter er det ikke muligt at annullere dit køb eller få pengene retur. Det er dog muligt at videregive dit køb til en anden modtager. Kontakt os via info@posthuset.dk

Allergener

Forretten indeholder Selleri, Nødder, Æg, Skaldyr, Laktose.
Mellemretten indeholder Laktose, Æg.
Hovedretten indeholder Laktose, Æg.
Desserten indeholder Laktose, Æg, Nødder, Mel, Soja.
Børnemenu indeholder Laktose, Æg, Mel.
Natmad indeholder Laktose, Æg, Mel.

Betingelser for køb d. 31/12

Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne.
Vi forbeholder os retten til at foretage mindre ændringer på menuen.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bestilling og betaling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er d. 28. december kl. 12.00.
Bemærk dog, at der godt kan være udsolgt før denne dato, og der tages derfor forbehold mod dette.

 

 

Imponer dine gæster med en hjemme bragt nytårsmenu

Vil du imponere dine nytårsgæster med en fantastisk nytårsmenu, men orker du ikke alle forberedelserne? Vi har den helt perfekte løsning, så du kan nyde festlighederne og dine gæsters selskab i hjemlige rammer, imens står vi for en spændende nytårsmenu ud og huset. Ganens fryd laver igen i år en velsmagende nytårsmenu, som I kan hente i hjertet af Esbjerg.

En nem, hurtig og overskuelig nytårsmenu

Det bliver mere og mere populært at bestille mad udefra som take-away til nytår og vi forstår godt hvorfor. Vi sørger for at I til nytår får en fantastisk nytårsmenu, som er nem at tilberede i hjemmet. Når I bestiller vores nytårsmenu, har vi gjort alt forarbejdet. Alle elementerne kommer klargjort, delvist eller helt tilberedte, kasserne og poserne er nummereret, så det er overskueligt at finde hvad man skal bruge til forret, hovedret og dessert. Derudover kommer vores nytårsmenu med en vejledning, hvor der står nøje beskrevet, hvornår de forskellige elementer skal begynde at igangsættes, så de er klar når i skal spise. Vi har gjort det så let som muligt, så I kan få en hyggelig aften, uden at skulle bruge hele dagen og aftenen i køkkenet.
Få inspiration til din nytårsanretning på vores Facebook

På både vores Facebook og hjemmeside kan du få inspiration til anretningen af din nytårsmenu. Det er både flot og nemt, men du er selvfølgelig mere end velkommen til at kaste dig ud i nye spændene anretninger.

Bestil og afhent jeres nytårsmenu i god tid

Ganens fryd er placeret i hjertet af Esbjerg, og til dagligt leverer vi flere forskellige buffeter som take-away til store og små selskaber med stor succes. Til nytår kan I hente jeres nytårsmenu på forskellige tidspunkter, dog senest kl. 16. Maden skal stå opbevaret på køl, frys eller ved stuetemperatur, det hele står beskrevet i den følgeseddel der ligger ved nytårsmenuen når I afhenter.

De sidste år var vores nytårsmenu ud af huset udsolgt. Så skynd jer at bestille, inden det er for sent.

Til sidst håber vi, at I får en fantastisk nytårsaften og at jeres nytårsmenu understøtter denne som en smagfuld oplevelse.