fbpx Nytårsmenu Esbjerg. Vil I gerne gøre nytåret nemt?

Nytårsmenu Esbjerg. Vil I gerne gøre nytåret nemt?

Brunch & ad libitum bobler i restaurant Posten

Nytåret markerer afslutningen på det forgangne år og starten på et nyt og spændende år. For de fleste er nytårsaften et af årets helt store begivenheder, men hvorfor nøjes med festlighederne om aftenen? Traditionen tro, byder vi velkommen til en lækker brunch og har selvfølgelig kolde bobler klar til jer. Så tag allerede hul på dagens fejring med en omgang hygge på Posthuset. Vi glæder os til at tilbringe dagen sammen med jer!

Nytårsbrunch 2022 Bobler på posthuset

 

Nytårsmenu i restaurant Posten

Posthuset byder velkommen til en fortryllende nytårsaften i dine egne vante omgivelser. Du kan slappe af sammen med dem du holder af, og nyde en smagfuld og spændende menu, som er nem at gå til. I skal i alt igennem 3 udsøgte serveringer, som ses herunder:

Den første ret byder på hummerbisque lavet på flamberet jomfruhummerskaller, hvidvin og fiskefond. Herpå kommer torskestykker svøbt i egen souffléfars, som til sidst er rullet i serranoskinke. Det hele fuldendes med jordskokker friteret til sprøde chips og ristede hasselnødder, toppet med kørvel og dildolie.

Der kræses ekstra meget om jer til hovedretten, hvor vi byder på oksemørbrad fra velfærdslandbruget Grambogård, som serveres på en bund af en let karamelliseret løgpuré rørt med frisk timian. Dette lækre stykke kød suppleres med en kraftig trøffelsauce samt solbærbagte rødbeder. Til retten skal I desuden have pommes gratin toppet med sprøde chips af beder.

For at fuldende aftenens menu, har vi sørget for en lækker dessert til jer. Her byder vi på en mørk chokoladekage med luftig mousse, som er toppet med saltet karamelcreme. Hertil hører desuden portvins-hengemte blommer, sorbet på hindbær samt kransekagecrumbles.

Som nyt i år tilbyder vi tynde skiver af Iberico skinke som mellemret, skinken er modnet i 24 måneder. Hertil Arla´s unika oste, “gammel knas” og en mayonnaise rørt op med karl johan svampe.

 • 4 retter – 700,- kr. pr kuvert.
  • Velkomst snacks, Forret, Mellemret, Hovedret, Dessert og Kransekage
 • Vinmenu – 475,- kr. pr kuvert.
  • Velkomst bobler, tilpassede vine til hver ret og kaffe til kransekage.

 • Ankomst mellem 17.00 – 19.00. – Restaurant lukker efter fyrværkeri på torvet. (00.10)
  Priser er pr. kuvert.
  Book dine pladser her

Nytårsmenu ud af huset fra Posthuset

Nytårsaften er for mange en stor begivenhed sammen med sine nærmeste, i hjemmets varme rammer. Dette betyder dog også ofte at du skal tilbringe tid i køkkenet, væk fra dine gæster. Det har vi løsningen på! Slip bekymringerne og den store planlægning, og lad os stå for maden så du kan nyde aftenen sammen med dine gæster.

Vi har sammensat en spændende nytårsmenu fyldt med gode smagsoplevelser og nydelse. For os er det vigtigt at det bliver så nemt for dig som muligt, så derfor er maden lige til at gå til med minimal tilberedning.

 • 425,- Uden mellem ret.
 • 530,- Med mellem ret.
 • Afhentning mellem 13.00 – 15.00 i baggård.
  Priser er pr. kuvert.

  Book din menu her

 

 

Afbestillingsbetingelser for køb d. 31/12

Fortryder du dit køb, kan du annullere og få pengene retur frem til d. 18. december kl. 12.00. Herefter er det ikke muligt at annullere dit køb eller få pengene retur. Det er dog muligt at videregive dit køb til en anden modtager. Kontakt os via info@posthuset.dk

Allergener

Forretten indeholder Selleri, Nødder, Æg, Skaldyr, Laktose.
Mellemretten indeholder Laktose, Æg.
Hovedretten indeholder Laktose, Æg.
Desserten indeholder Laktose, Æg, Nødder, Mel, Soja.
Børnemenu indeholder Laktose, Æg, Mel.
Natmad indeholder Laktose, Æg, Mel.

Betingelser for køb d. 31/12

Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne.
Vi forbeholder os retten til at foretage mindre ændringer på menuen.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bestilling og betaling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er d. 28. december kl. 12.00.
Bemærk dog, at der godt kan være udsolgt før denne dato, og der tages derfor forbehold mod dette.