fbpx Begivenheder i Esbjerg

Begivenheder i Esbjerg

Hos Posthuset Esbjerg tilbyder vi forskellige spændende events og begivenheder hver måned, hele året rundt. Restaurant Posten i stueetagen af Posthuset Esbjerg, Homerun gastro sportsbar på 1. salen og Restaurant Loftet fine dining på 2. salen af Posthuset Esbjerg. Her er der rig mulighed for at finde noget til enhver smag, om så det er til gave, eller jer selv som skal forkæles med en unik spiseoplevelse i centrum af Esbjerg. Vi står klar til at tage imod jer, så I kan nyde en afslappet aften i vores hyggelige, historiske lokaler i centrum af Esbjerg.

 

Restaurant Posten finder I, i stueetagen af Posthuset Esbjerg. Her byder vi hver aften på delemenu. Efter stor efterspørgsel har vi genindført en ny og spændende version af delemenuen, som tidligere har været i Restaurant Posten. Delemenuen består af 3 serveringer samlet på et tårn. Menuen er velsmagende og tilberedt af vores dygtige kokke. Her er noget til enhver smag og garanti for en hyggelig og uformel aften.

 

Homerun finder I, på 1. salen af Posthuset Esbjerg. Homerun er en gastro sportsbar som byder på mad tilberedt af vores dygtige kokke i Restaurant Posten. Hver torsdag i lige uger afholder Homerun Quizza. Quiz og pizza – den perfekte kombination! Er du en rigtig Bezzerwisser, sportsfanatiker, eller bare glad for at være med? I så fald er der plads til alle når Homerun holder Quizza! Til quiz på Homerun bliver der serveret 2 slags gourmetpizzaer. Her er der selvfølgelig også mulighed for at få stillet tørsten ved vores bartendere som altid står klar til at lange en drink eller to over baren. Har du bare lyst til at quizze med om forskellige præmier kan man selvfølgelig også dette.

 

Restaurant Loftet finder I, på 2. salen af Posthuset Esbjerg.

Den første lørdag i hver 2. måned byder restaurant Loftet velkommen til bobler og brunch i centrum af Esbjerg med udsigt over Esbjergs tage. Loftets bobler og brunch, er en fantastisk nyhed, hvor I kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet. Her bydes der på bobler ad libitum og brunch af lokale råvarer med fri kaffe, te og juice. Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til, at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores bobler og brunch er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle.

Den første torsdag i hver måned byder restaurant Loftet på skaldyr og bobler. Vores skønne tjenere står klar, så I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften, med hagesmæk og krabbehammer, når vi i Restaurant Loftets skønne lokaler, byder velkommen til bobler ad libitum og skaldyrsgourmet, alt sammen serveret ved jeres bord. Her serveres der pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummere, østers mm.

Den anden fredag i hver måned afholder restaurant Loftet ginsmagning med middag. Her bliver der smagt på 5 forskellige gin & tonic. I løbet af aftenen smages gin og tonic enkeltvis hvorefter vi begynder at mikse og tilsætte garniture. Jeres gin&tonic nydes sammen med en 3-retters menu, som er udvalgt fra Loftets gourmetmenu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret. Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring de forskellige gin, samt møde andre ginelskere.

Den første fredag i hver måned afholder restaurant Loftet vinsmagning med middag. Vinsmagningen starter med et glas bobler hvorefter vores vinguru vil fortælle omkring vinens historie, fra drue til flaske og meget mere. I skal igennem 6 smagninger af rød, hvid, vin – og dessertvin. Vinen nydes sammen med en lækker 3-retters menu fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret. I skal i alt smage 6 forskellige glas vine, samt nyde 3 udsøgte serveringer.

 

Mangler du gaven til personen som har alt?  Giv en oplevelse til en du holder af med et gavekort til Posthuset Esbjerg.

Bestil billet her