fbpx Aftensmad i Esbjerg. Få serveret god mad på vores restaurant

Aftensmad i Esbjerg. Få serveret god mad på vores restaurant

Aften menukort hos os

Restaurant Posten er en del af Posthuset Esbjerg. Restaurant Posten ligger i hjertet af Esbjerg, i historiske lokaler i det gamle posthus fra 1908. Hos os kan I få en unik oplevelse i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler på torvet i Esbjerg. I sommerhalvåret har vi udendørsservering på torvet. Nyd vores frokostkort i solskinnet, eller mærk stemningen på torvet om aftenen. Vi har et stort udvalg af lækre drinks, og øl på fad hos Restaurant Posten.

Til aften byder vi på et væld af lækre brugere, ribs, mørbrad, steak og pastaretter. Dette kan i sommerhalvåret nydes udenfor på torvet, eller hele året i vores restaurant i stueetagen af Posthuset. Leder I efter et spisested i Esbjerg til en let eller hurtig aftensmad, så kan vi også hjælpe med dette. Vi byder på forskellige pastaretter, salater og burgere. Leder I efter et spisested med andet end burgere? På Restaurant Posten servere vi til aften også steak, mørbrad og laks.  Se også vores lækre 3-retters aftenmenu hvor I kan sammensætte jeres egen menu blandt vores forretter, hovedretter og desserter. Restaurant Posten er et spisested i Esbjerg med plads til alle, også børn og børnefamilier.

 

Ønsker I at holde selskab i eget lokale? Så tilbyder vi på Posthuset også dette. Vi er en restaurant med plads til både store og små selskaber. Leder I efter en café I Esbjerg til frokost så tilbyder vi bl.a. brunch. Vores brunch serveres ad. libitum ved bordene. Vi tilbyder også de klassiske frokostretter. Skal I have mad i Esbjerg til aften, så er Posthuset det oplagte valg. Vi tilbyder bl.a. en prisvenlig 3-retters menu.

Er I ude efter et middagsselskab på en, så tilbyder Restaurant Posten både buffet og 3-retters menu. Vores buffet består bl.a. af tarteletter, spinatpandekager med laks, salater, helstegt oksemørbrad og braiseret nakkefilet. Ønsker I, at maden bliver serveret ved bordene, så tilbyder vi også en 3-retters menu. Her har I mulighed for selv at sammensætte menuen til selskabet. I vælger imellem vores forskellige forretter, hovedretter, og desserter. Hertil er der mulighed for at tilkøbe fri bar. Ønsker I at begynde aftenen med en snack, eller slutte af med natmad kan dette selvfølgelig også arrangeres. Vi har flere forskellige muligheder for tilkøb, så I kan få skabt netop den fest I ønsker at holde.

 

Restaurant Posten er en restaurant og café i centrum af Esbjerg med noget til enhver smag.

Aften menukort