fbpx Aftensmad i Esbjerg. Få serveret god mad på vores restaurant

Aftensmad i Esbjerg. Få serveret god mad på vores restaurant

Restaurant Posten

ligger i hjertet af Esbjerg, i historiske lokaler i Esbjergs gamle posthus fra 1908.

Hos restaurant Posten kan I få en unik oplevelse i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler. I sommerhalvåret har vi udendørsservering på torvet i Esbjerg. Nyd vores frokostkort i solskinnet, eller mærk stemningen på torvet i Esbjerg om aftenen. Vi har et stort udvalg af lækre drinks, og øl på fad hos restaurant Posten.

Frokostkortet i Restaurant Posten byder på et stort udvalg af lækre retter. Vi har bl.a. klassiske frokostretter som stjerneskud, pariserbøf, brunch. Derudover har vi et udvalg af fisk, og flere forskellige burgere, ribs og pastaretter. Hos os finder I også noget til vegetaren, og de med gluten eller laktose allergi.

Hvis I er ude efter et spisested til brunch, i Esbjerg, kan vi også klare dette. Hos restaurant Posten slipper i for buffet-ræset, vi serverer brunch ad. libitum ved bordene. Vi kommer ned til jer og fylder op af det i mangler, den bedste form for brunchbuffet i Esbjerg -hvis vi selv skulle sige det.

Til aften byder vi på et væld af lækre brugere, ribs, mørbrad, steak og pastaretter. Dette kan i sommerhalvåret nydes på torvet i Esbjerg, eller hele året i vores restaurant i stueetagen af Posthuset. Er du til en klassisk burger med ost og bacon så prøv vores Posten burger.

Er du mere eventyrlysten, så prøv vores BBQ-burger der bl.a. indeholder løgringe. Vi har også et tilbud hvor I kan sammensætte jeres egen menu blandt vores forretter, hovedretter og desserter. Posthuset Esbjerg er et spisested i centrum af Esbjerg med noget til enhver smag.

Aften menukort