fbpx Selskab & lokaler

Selskab & lokaler

Det gamle posthus på Torvet i Esbjerg er en af byens mest markante bygninger – med sin helt unikke, arkitektoniske stil – også sammenlignet med datidens posthuse andre steder i landet.

Posthuset blev tegnet af arkitekt Ulrik Plesner, som fik hjælp fra en anden kendt arkitekt og formgiver – Thorvald Bindesbøll – til den indvendige dekoration. For Thorvald Bindesbøll – som er med i den danske Kulturkanon – blev posthuset et af de sidste arbejder, inden han døde i 1908.

Nogle af hans detaljer indenfor i Posthuset blev fjernet ved diverse ombygninger, men genetableret ved senere restaureringer.

 

Da Posthuset blev opført i 1907 og 1908, var Esbjerg endnu en ung pionerby, uden arkitektonisk særpræg og uden historiske bygningsværker. Det er måske af samme årsag, at arkitekt Ulrik Plesner brugte træk fra middelalderlige bygninger, borge og kirker, da han skulle slå stregerne an til Posthuset.

Uanset arkitektens oprindelige hensigt, så er Posthuset med til at give Torvet i Esbjerg en fantastisk stemning og patina. Når man kigger på Posthuset, så giver bygningen et gotisk indtryk: Sadeltag og kamtakkede gavle og en dramatisk facade ud mod Torvet. To trappegavle præger hovedfacaden, mens de stilfulde, buede vinduespartier med små ruder og kraftige, hvide rammer er med til at fuldende indtrykket.

Trods sit aldrende udseende, så rummede Posthuset innovative, indvendige løsninger, da det stod færdigt ved starten af forrige århundrede. Det var – så vidt der vides – det første, danske posthus med åben skrankeforbindelse mellem postkunder og personale. Posthuset, som er en af Esbjergs mest værdsatte og markante bygningsværker, har været fredet siden 1983.

Den 27. marts 2017 åbnede dørene sig for et nyt posthus. Efter at have været stået tom i nogle årrækker blev huset renoveret om til restaurationer. Posthuset danner da nye rammer for 2 restauranter og 1 sportsbar. Posthuset bliver i dag drevet af Michael Brix, Søren Grandt Espensen, Rasmus Lund Knudsen som også står i ejerkredsen af virksomheden.

Vores lokaler kan rumme store og små selskaber.

Vi afholder forretningsmøder, fortryllende bryllupper og uforglemmelige fester, samt mindeværdige konfirmationer.

Selskaber & Lokaler

Selskaber & Lokaler

Loftet:
På Restaurant Loftet kan vi danne rammerne om den perfekte dag. Skal I holde bryllup, barnedåb, konfirmationer, fødselsdage eller en særlig begivenhed, så er vi klar til at slå dørene op. Vores unikke lokaler er ideelle til både små og store selskaber. Hvis vejret tillader det, kan I starte jeres dag på vores skønne tagterrasse. Med udsigt til byens tage og vandtårnet I kan få serveret snacks, kage og bobler, inden i tager plads i vores tilstødende lokaler, som er ideelle for selskaber mellem 20 og 80 personer. Vores køkken tilbereder den valgte menu, med tilpasset vine og vi styrer salgets gang, så i kan sidde trygge i tilbagelænet og nyde dagen.

Posthuset:
Vi glæder os til at bude jer velkommen til jeres næste selskab i Restaurant Posten. Vi har lige fået splinternye og lækre områder, hvor i kan sidde samlet afsides, perfekt og ideelt for f.eks. en firma middag eller et barnedåb. Vores selskabslokaler er fra 10 personer, til xx personer. I kan b.la. Få vores overdådige brunch, hvor der både er æggekage, friskbagt croissant, pølser, ost og friskbrygget kaffe.

Homerun:
Fest, firmaarrangement, konfirmation, store saftige burgere, vores delikate fest buffet eller små snacks? På Homerun kan i få den perfekte fest. Vores lokaler er ideelle til en sammenkomst, hvor i gerne vil sidde i lokaler med højt til loftet og få serveret lækker vin, samt iskolde fadøl. Dertil serverer vi lækker, velsmagende mad, efter jeres ønske.

Kontakt os for yderligere information.
Vi glæder os meget til at planlægge jeres næste selskab.

Kontakt os på selskab@posthuset.dk.

Se vores lokaler nedenfor:

Selskabskort2024

Information

Tilbud, Events & Rabat

  • Spis på din fødselsdato og modtag 10% på regningen. Hertil skal dog fremvises et gyldigt-id-kort,
  • Som student, pensionist, medlem af ældresagen tilbyder vi 15% på regningen hele dagen undtagen fredag & lørdag her tilbydes det kun mellem 14-18.00). Hertil skal dog fremvises et gyldigt-id-kort.

( Tilbud, events & rabatter kan ikke kombineres, heller kan det benyttes på selskaber over 7 personer )

 

Mød vores samarbejdspartner

Book et bord

Postmesterens kontor

Har I brug for at kunne afholde et lille selskab, men stadig være en del af restauranten, så er dette lille rum helt perfekt.

Kontakt os her

Bankboksen

Bankboksen er et separat rum, men med en åbning til vores flotte restaurant.

Kontakt os her

Ekspeditionen

Festområdet ligger for sig selv bagerst i vores restaurant, hævet og med udsigt ud over restauranten.

Kontakt os her

HomeRun Sportsbar

Vores sportsbar rummer masserer af god stemning. Du træder direkte ind i barren fra vores store tagterrasse.

Dette lokale er perfekt til konfirmation, sammenkomster, firmafester og alle andre festlige begivenheder, da der er mulighed for at spille pool, dart, rafle og flere brætspil.

Kontakt os her

Natklubben

Her er pladser til 30-150

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, firma arrangement eller noget tredje, så er dette store flotte lokale helt perfekt.

Lokalet har moderne lydudstyr, adgang til tagterrasse, en stor bar med fadøl, og mange muligheder for bordopstilling.

Kontakt os her

HomeRun´s tagterrasse

Plads til max 80 personer

På vores tagterrasse på 1. salen kan i nyde en iskolde og se sport i de store tv-skærme.

Vi har både afholde ginfestival og sommerfester, terrassen har mange muligheder.

Kontakt os her

Loftet´s restaurant lokale

(50 – 80 gæster)

Vores restaurant lokale kan skabe de perfekte rammer for Jeres bryllup.(50 – 80 gæster). Hertil er der udgang til tagterrassen(50 – 100 gæster).

Kontakt os her

Klokketårnet

Med pladser fra - (0 - 30 gæster)

Hold jeres møde i hjertet af Esbjerg, hvor vi danner perfekte rammer for kurser, konferencer, seminarer, informationsmøder, generalforsamlinger og lignende arrangementer.

Alle lokaler er moderne, fremstår indbydende og indeholder det nyeste AV-udstyr, der kan understøtte dit arrangement. Loungeområderne samt restaurant og konferencelokaler, giver dig muligheden for at skabe et arrangement i professionelle og moderne rammer.

Vores lokale er ideel til intime fester og sammenkomster.

Kontakt os her

Loftet´s tagterrasse

Hold Jeres firmaarrangement på Restaurant Loftet
En god firmafest starter på Loftet i centrum af Esbjerg. Uanset hvilke rammer, og hvad anledningen er, kan vores lokaler indrettes efter Jeres behov og ønsker, og kan huse arrangementer af alle størrelser – kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os her

Parolen

Vores skønne festlokale er rammerne for en skøn fest fastlagt!

I har adgang til vores store tagterrasse, hvor man kan se ud over Esbjergs tage. Lokalet fremstår lyst og moderne.

Kontakt os her