loader icon

 Nytår på Posthuset

Spring ind i det nye år sammen med Posthuset og få en nytårsmenu når vi  nytårsaften holder åbent for spisning i hele huset. Natklubben har åbent hele natten til jer der vil feste ind i det nye år.
I kan også bestille nytårsmenu ud af huset.

 


Nytår på Loftet, i Posten eller ud af huset

Loftet Fine Dining

CHAMPAGNE
&
CAVIAR · FANØ SKINKE · KRONDYR TATAR

CAVIAR · FANØ AIRDRIED HAM · DEER TATAR
Champagne, Blanc de Blancs ”Horizon” Brut, Pascal Doquet


VAGTEL ÆG · RYGEOST · NORDSØ REJER

QUAIL EGG · SMOKED CHEESE · NORTHEN SCHRIMPS
Duttenberg, Riesling, Domaine Gresser, 2015


RØGET HELLEFISK · ØRREDROGN · SYRNET FLØDE

SMOKED HALIBUT · TROUT ROE · SOUR CREAM
Menade, Verdejo, Rueda, 2017


LAMME FILET · SOLBÆR · LØG

LAMME FILET · BLACKCURRANT · ONION
Umberto Cesari, Iove, Rosé, Emilia Romagna, 2017


OKSEMØRBRAD · FERMENTERET HVIDLØG · GAMMELKNAS

TENDERLOIN · FERMENTED GARLIC · CHESSE “GAMMELKNAS”
Malacoste, Domaine De la, Dourbie, 2013


MARENGS · CHOKOLADE · HAVTORN · PÆRE

MERINGUE · CHOCOLATE · SEA BUCKTHORN · PEAR
Saussignac ”Cuvée Tradition” Château Richard, 2013


KRANSEKAGE & BOBLER kl 23.55

MARZIPAN & BUBBELS
Valento, Spumante Brut, Italien – Vino da Tavola

Nytår på Loftet 850,-
Vinmenu +600,- (7 glas)

Bestil via vores formular til højre ‘Events på Posthuset’ eller kontakt mig via rasmus@posthuset.dk eller på 6913 6013
Rasmus Lund Knudsen

Restaurant Posten

RØGET HELLEFISK
på syrnet fløde, sherry syltede skalotteløg og ørredrogn

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD
på fermenteret hvidløgspure, bagte rodfrugter, petit kartofler og trøffelsauce.

 

FRANSK CHOKOLADEKAGE
på skovbær, råmarineret i appelsin & sprød marengsbund

 

KRANSEKAGE

Kaffe & Te

Nytår´s menu på posthuset 450,-
Vinmenu 3 serveringer+250,-
Snacks & Bobler til velkomst og fyrværkeri +100,-

Bestil via vores formular til højre ‘Events på Posthuset’ eller kontakt mig via rasmus@posthuset.dk eller på 6913 6013
Rasmus Lund Knudsen

Ud af huset

RØGET HELLEFISK
på syrnet fløde, sherry syltede skalotteløg og ørredrogn

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD
på fermenteret hvidløgspure, bagte rodfrugter, petit kartofler og trøffelsauce.

 

FRANSK CHOKOLADEKAGE
på skovbær, råmarineret i appelsin & sprød marengsbund

Nytår´s menu 395,-

Forudbestilling på www.posthuset.dk. Gå ind under take away og vælg den 31/12. Eller pr mail: info@posthuset.dk. Tlf 69136013
Afhentning imellem kl. 10.00 & 15.00 den 31/12-2018, Posthuset. Torvet 20, 6700 Ebjerg.
Der medfølger en udførlig vejledning til hvordan maden tilberedes.

TAKE AWAY

Nu kan du tage din nytårs menu med hjem. Posthuset tilbyder dig en 3 retters nytårs menu som take away, skal blot færdiggøres så snart du er kommet hjem.

Det er nemt – og godt.

Velbekomme!