loader icon

 Nytår på Posthuset

Spring ind i det nye år sammen med Posthuset og få en nytårsmenu når vi  nytårsaften holder åbent for spisning i hele huset. Natklubben har åbent hele natten til jer der vil feste ind i det nye år.
I kan også bestille nytårsmenu ud af huset.

 


Nytår på Loftet, i Posten eller ud af huset

Loftet Fine Dining

Bobler
CAVIAR – FANØ SKINKE – Krondyr tatar

 

Lammefilet – solbær – løg

 

RØGET HELLEFISK – ørredrogn – syrnet fløde

 

Vagtelæg – rygeost – nordsø rejer

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD – Fermenteret hvidløg – Gammelknas

 

Marengs – Chokolade – Havtorn – Pære

 

Kransekage & Champagne kl. 23.55

Nytår på Loftet 850,-
Vinmenu +600,-

Bestil via vores formular til venstre ‘Reservér bord’ eller kontakt mig via rasmus@posthuset.dk eller på 6913 6013
Rasmus Lund Knudsen

Restaurant Posten

RØGET HELLEFISK
på syrnet fløde, sherry syltede skalotteløg og ørredrogn

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD
på fermenteret hvidløgspure, bagte rodfrugter og trøffelsauce.

 

FRANSK CHOKOLADEKAGE
på skovbær, råmarineret i appelsin & sprød marengsbund

 

KRANSEKAGE

Kaffe & Te

Nytår´s menu på posthuset 450,-
Vinmenu 3 serveringer+250,-
Snacks & Bobler til velkomst og fyrværkeri +100,-

Bestil via vores formular til venstre ‘Reservér bord’ eller kontakt mig via rasmus@posthuset.dk eller på 6913 6013
Rasmus Lund Knudsen

Ud af huset

RØGET HELLEFISK
på syrnet fløde, sherry syltede skalotteløg og ørredrogn

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD
på fermenteret hvidløgspure, bagte rodfrugter og trøffelsauce.

 

FRANSK CHOKOLADEKAGE
på skovbær, råmarineret i appelsin & sprød marengsbund

Nytår´s menu 395,-

Forudbestilling på www.posthuset.dk. Gå ind under take away og vælg den 31/12. Eller pr mail: info@posthuset.dk. Tlf 69136013
Afhentning imellem kl. 10.00 & 15.00 den 31/12-2018, Posthuset. Torvet 20, 6700 Ebjerg.
Der medfølger en udførlig vejledning til hvordan maden tilberedes.

TAKE AWAY

Nu kan du tage din nytårs menu med hjem. Posthuset tilbyder dig en 3 retters nytårs menu som take away, skal blot færdiggøres så snart du er kommet hjem.

Det er nemt – og godt.

Velbekomme!