loader icon

NYTÅRSFEST
PÅ POSTHUSET

***Da vi ikke kender udsigten til regeringens corona retningslinjer for denne periode,
vil dette være med forbehold, at der kan forekomme ændringer i bla. lukke tidspunkt og lignede regler.

Nytårsaften holder vi åbent for spisning i hele huset til 22.00.

TAKE AWAY

Nytårsmenu 2020

KR. 395,-

Forret

Hummerbisque med confiterede jordskokker og chips.
Serveret med Vesterhavstorsk, toppet med tørsaltet bacon og dildolie.

Hovedret

Grambogård oksemørbrad med røget rødvinssauce og Pomme Anna.
Serveret på bagte græskar med kerner og chips.

Dessert

Chokoladebrownie med hvid chokolademousse.
Serveret med appelsincreme og hindbærsorbet.

Snack

Kransekage

Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne i nytårsmenuen.
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.

NYTÅRS BRUNCH & BOBLER

Brunch inklusiv et glas bobler pr. kuvert

KR. 189,-

Juice, kaffe og te ad libitum

+ KR. 50,-

Nytårsaftensdag fra kl. 10 kan I booke bord til en lækker nytårsbrunch, som serveres ved bordet.

På vores lækre brunchbræt serveres; æggekage, pølse, ost, leverpostej, lufttørret skinke,
yoghurt med müsli, frugt, croissant, sødt, marmelade, brød, smør.

NYTÅRS AFTEN PÅ LOFTET

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser.
Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00.
Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 10 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgte vine.

Vi slutter af med maner; bobler poppes på vores tagterrasse med sødt.

NYTÅRS AFTEN I RESTAURANT POSTEN

Menu pr. kuvert

KR. 450,-

Vinmenu

+ KR. 250,-

Snacks & bobler til velkomst og kl 22.00

+ KR. 100,-

Byd det nye år velkommen på Posthuset! Vi danner rammerne for en stemningsfyldt nytårsaften, du sent vil glemme!

Vores festklædte personale byder velkommen til en 4 retters menu, med udvalgte vine. Selvfølgelig slutter vi af med manér, med kransekage og kl 22.00

Forret

Hummer bisque med confiterede jordskokker og chips.
Serveret med Vesterhavs torsk, toppet med tørsaltet bacon og dild olie.

Hovedret

Grambogård oksemørbrad med røget rødvinssauce og pomme Anna.
Serveret på bagte græskar med kerner og chips.

Dessert

Chokolade brownie med hvid chokolade mousse
Serveret med appelsincreme og hindbær sorbet.

Snack

Kransekage

X