loader icon

NYTÅRSFEST
PÅ POSTHUSET

TAKE AWAY

Nytårsmenu 2021

KR. 395,-

Forret

Hummerbisque med confiterede jordskokker og chips.
Serveret med Vesterhavstorsk, toppet med tørsaltet bacon og dildolie.

Hovedret

Grambogård oksemørbrad med røget rødvinssauce og Pomme Anna.
Serveret på bagte beder, græskarkerner og græskarchips.

Dessert

Chokoladebrownie med hvid chokolademousse.
Krystalliseret chokolade, nødde krokant og hindbærsorbet.

Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne i nytårsmenuen.
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales

NYTÅRS BRUNCH & BOBLER

Brunch inklusiv et glas bobler pr. kuvert

KR. 189,-

Juice, kaffe og te ad libitum

+ KR. 50,-

Nytårsaftensdag fra kl. 09 kan I booke bord til en lækker nytårsbrunch, som serveres ved bordet.
På vores lækre brunchbræt serveres; æggekage, pølse, ost, leverpostej, lufttørret skinke,
yoghurt med müsli, frugt, croissant, sødt, marmelade, brød, smør.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales

NYTÅRS AFTEN PÅ LOFTET

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser.
Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00.
Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 10 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgte vine.

Vi slutter af med maner; bobler poppes på vores tagterrasse med sødt.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales

NYTÅRS AFTEN I RESTAURANT POSTEN

Menu pr. kuvert

KR. 450,-

Vinmenu

+ KR. 250,-

Snacks & bobler til velkomst

+ KR. 100,-

Byd det nye år velkommen på Posthuset! Vi danner rammerne for en stemningsfyldt nytårsaften, du sent vil glemme!

Vores festklædte personale byder velkommen til en 4 retters menu, med udvalgte vine. Selvfølgelig slutter vi af med manér, med kransekage og kl 23.50

Forret

Hummer bisque med confiterede jordskokker og chips.
Serveret med Vesterhavs torsk, toppet med tørsaltet bacon og dild olie.

Hovedret

Grambogård oksemørbrad med røget rødvinssauce og pomme Anna.
Serveret på bagte græskar med kerner og chips.

Dessert

Chokolade brownie med hvid chokolade mousse
Serveret med appelsincreme og hindbær sorbet.

Snack

Kransekage

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales