loader icon

 Loftet Fine Dining

Loftet er en restaurant, hvor vi lægger vægt på økologi, danske og lokale råvarer. Vores menu skifter med sæsonen, da vi tilstræber os, at holde kvalitet på råvarerne i top og give den bedste mulige smags oplevelse og sammensætning.

Menu uge 45 - 50

SNACKS  & BOBLER

SNACKS & BUBBLES
2016 Mazzei, Villa Marcello – Prosecco Brut, Italien


 

TORSK · PEBERROD · BROMBÆR

COD · HORSE RADISH · BLACKBERRY
2015 Domaine Rémy Gresser, Duttenberg – Riesling, Alsace-Frankrig

Tilkøb:
Kastelberg Riesling Grand Cru 2009


 

SORT HUMMER · BISQUE · KARSE

NORWEGIAN LOBSTER · BISQUE · CRESS
2016 Black Stallion – Chardonnay, Napa Valley-USA


 

Grambogård GRIS · TRØFFEL · GAMMEL KNAS

PORK BREAST  · WINTER TRUFFLE
2013 Beni di Batasiolo, Barbaresco – Nebbiolo, Piemonte-Italien

Tilkøb:
Peter Sisseck, Flor de Pingus Ribera del Duero 2011


 

ANDEBRYST · FOIE GRAS · KIRSEBÆR

DUCK BREAST · FOIEGRAS · CHERRY
2016 Domaine Rémy Gresser, Brandthof – Pinot Noir, Alsace-Frankrig


 

VORES UDVALG AF OSTE

OUR CHEESE SELECTION
2014 Domdechant Wernersches Weingut, Hochheimer – Riesling Spätlese, Rheingau-Tyskland


 

SYLTEDE PÆRE · KARAMEL · CHOKOLADE

PICKELED PEAR · CARAMEL · CHOKOLADE
2016 Château de Fesles, Coteaux Layon – Vieilles Vignes, Loire-Frankrig


 

LOFTET´S SØDE OPLEVELSER

SWEETS

SNACKS  & BOBLER

SNACKS & BUBBLES
2016 Mazzei, Villa Marcello – Prosecco Brut, Italien


 

TORSK · PEBERROD · BROMBÆR

COD · HORSE RADISH · BLACKBERRY
2015 Domaine Rémy Gresser, Duttenberg – Riesling, Alsace-Frankrig

Tilkøb:
Kastelberg Riesling Grand Cru 2009


 

SORT HUMMER · BISQUE · KARSE

NORWEGIAN LOBSTER · BISQUE · CRESS
2016 Black Stallion – Chardonnay, Napa Valley-USA


 

Grambogård GRIS · TRØFFEL · GAMMEL KNAS

PORK BREAST  · WINTER TRUFFLE
2013 Beni di Batasiolo, Barbaresco – Nebbiolo, Piemonte-Italien

Tilkøb:
Peter Sisseck, Flor de Pingus Ribera del Duero 2011


 

SYLTEDE PÆRE · KARAMEL · CHOKOLADE

PICKELED PEAR · CARAMEL · CHOKOLADE
2016 Château de Fesles, Coteaux Layon – Vieilles Vignes, Loire-Frankrig


 

LOFTET´S SØDE OPLEVELSER

SWEETS

TORSK · PEBERROD · BROMBÆR

COD · HORSE RADISH · BLACKBERRY
2015 Domaine Rémy Gresser, Duttenberg – Riesling, Alsace-Frankrig

Tilkøb:
Kastelberg Riesling Grand Cru 2009


 

Grambogård GRIS · TRØFFEL · GAMMEL KNAS

PORK BREAST  · WINTER TRUFFLE
2013 Beni di Batasiolo, Barbaresco – Nebbiolo, Piemonte-Italien

Tilkøb:
Peter Sisseck, Flor de Pingus Ribera del Duero 2011


 

SYLTEDE PÆRE · KARAMEL · CHOKOLADE

PICKELED PEAR · CARAMEL · CHOKOLADE
2016 Château de Fesles, Coteaux Layon – Vieilles Vignes, Loire-Frankrig

ONSDAG – TORSDAG

3 SERVERINGER 350,-
VINMENU +225,-

 

 

EN GOD AFTEN PÅ LOFTET

6 SERVERINGER 600,-
VINMENU +400,-

 

 

EN AFTEN MED DET HELE

8 SERVERINGER 750,-
VINMENU +600,-


 CHAMPAGNE
&
CAVIAR · FANØ SKINKE · KRONDYR TATAR

CAVIAR · FANØ AIRDRIED HAM · DEER TATAR


 

VAGTEL ÆG · RYGEOST · NORDSØ REJER

QUAIL EGG · SMOKED CHEESE · NORTHEN SCHRIMPS


 

LAMME FILET · SOLBÆR · LØG

LAMME FILET · BLACKCURRANT · ONION


 

RØGET HELLEFISK · ØRREDROGN · SYRNET FLØDE

SMOKED HALIBUT · TROUT ROE · SOUR CREAM


 

OKSEMØRBRAD · FERMENTERET HVIDLØG · GAMMELKNAS

TENDERLOIN · FERMENTED GARLIC · CHESSE “GAMMELKNAS”


MARENGS · CHOKOLADE · HAVTORN · PÆRE

MERINGUE · CHOCOLATE · SEA BUCKTHORN · PEAR


 

KRANSEKAGE & BOBLER

MARZIPAN & BUBBELS

NYTÅRMENU 850,-
VINMENU +600,-