loader icon

Julefrokost i Posthuset

I kan holde jeres julefrokost på Posthuset fra fredag den 22/11 og helt frem til 2. juledag.
Nytårsaften holder vi åbent for spisning i hele huset. Natklubben har åbent hele natten


 

Gå til:

Julefrokost i Posthuset

(22. NOVEMBER - 21. DECEMBER)

Menu

KOLDT

Marinerede sild med løg, kapers, høvlet peberrod og hjemmelavet karrysalat.
Dansk røget laks med urtemayo og citron.
Smilende æg med tomater, rejer og hjemmelavet mayonnaise.

Hertil brød, rugbrød og smør.

 

LUNT

Rødspættefilet med grov remulade og citron
Lun tartelet med cremet høns i asparges
Lun leverpostej fra Wium serveret med bacon og svampe

Hertil brød, rugbrød og smør.

 

VARMT

Langtidsstegt flæskesteg med sprød svær, brunede kartofler og kraftig sauce fra stegeskyen

Julemedister serveres med franske kartofler og rødkålssalat

 

Tilkøb +45

Udvalg af oste serveret med rødvinssyltede nødder, oliven og marmelade

 

DESSERT

Ris ala mande med lun kirsebærsauce

Fransk chokolade kage med mousse på toppen

 

PETIT FOUR

Priser

Pris pr. person. 695,- inkl. fri øl, vand og vin indtil 23.00.
Uden drikkevare ad libitum 395,-

Der vil være musik og dans hele natten på 1. sal.

FORUD BESTIL OG SPAR !

– VELKOMSTBOBLER 45,-
– 1 FLASKE ALM. SPIRITUS MED VAND 500,-
– 1 FLASKE SHOTS 450,-
– 1 FLASKE SNAPS 500,-

– 1 FLASKE BEEFEATER GIN MED 8 STK. FEVER TREE TONIC 700,-
– 1 FLASKE GIN MARE MED 8 STK. 1724 TONIC 850,-
– 10 STK 2 CL DRINKS /ØLBILLETTER 500,-

– Der kan bestilles julefrokost alle fredage og lørdage fra den 22. november.
– Ønskes vores julefrokost på en anden dag, skal I blot være minimum 6 pers.

JULEPLATTE

(25. December – 30. December)

Tartelet
Rødspættefilet
Wium leverpostej
Sild
Æg & rejer

Pris:

169,-

Takeaway Nytårsmenu

Posthuset Nytårsmenu 2019 - Ud af huset (KUN DEN 31/12)


Afhentes mellem 10.00 & 14.00 på Posthuset Der medfølger en udførlig vejledning til hvordan maden tilberedes.

Forret

Bagt Vesterhavs torsk
med spintblade og krydderurter, anrettet med cremet jomfruhummerbisque, smørdampede rodfrugter, sprøde jordskokke chips og karse

Hovedret

Grambogaard oksemørbrad
Serveret med kartoffel pomme anna, citron-timianbagt pastinak, smørristede skovsvampe, langtidsbagte små tomater samt kraftig rødvinsauce.

Dessert

Blødende chokoladekage
Serveret med kompot af skovens bær vendt i appelsin og vanilje is

Kransekage

395,- pr. kuvert

NYTÅRSFEST PÅ POSTHUSET

Byd det nye år velkommen på Posthuset! Vi danner rammerne for en stemningsfyldt nytårsaften, du sent vil glemme!