loader icon

Julefest,
frokost & Nytårsfest
på Posthuset

I kan holde jeres julefrokost på Posthuset i november og december.

Natklubben har åbent jf. Corona retningslinjer alle fredage og lørdage
mellem d. 20. november – 19. december.

***Da vi ikke kender udsigten til regeringens corona retningslinjer for denne periode,
vil dette være med forbehold, at der kan forekomme ændringer i bla. lukke tidspunkt og lignede regler.

Nytårsaften holder vi åbent for spisning i hele huset samt så åbner natklubben 23.00.

Take away

NYTÅRSMENU 2020 – FOR KUN 395,-

Nu kan du tage din nytårs menu med hjem. Posthuset tilbyder dig en 3 retters nytårs menu som take away, skal blot færdiggøres så snart du er kommet hjem.
Det er nemt – og godt, velbekomme!

*

Hummerbisque med confiterede jordskokker og chips.
Serveret med Vesterhavstorsk, toppet med tørsaltet bacon og dildolie.

*

Grambogård oksemørbrad med røget rødvinssauce og Pomme Anna.
Serveret på bagte græskar med kerner og chips.

*

Chokoladebrownie med hvid chokolademousse.
Serveret med appelsincreme og hindbærsorbet fra Fanø is.

*

Kransekage

*

Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne i nytårsmenuen.
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.

Julefrokost

(20. NOVEMBER – 19. DECEMBER)

KOLDT

Marinerede sild med løg, kapers, høvlet peberrod og hjemmelavet karrysalat.
Dansk røget laks med urtemayo og citron.
Smilende æg med tomater, rejer og hjemmelavet mayonnaise.

Hertil brød, rugbrød og smør.

 

LUNT

Rødspættefilet med grov remulade og citron
Lun tartelet med cremet høns i asparges
Lun leverpostej fra Wium serveret med bacon og svampe

Hertil brød, rugbrød og smør.

 

VARMT

Langtidsstegt flæskesteg med sprød svær, brunede kartofler og kraftig sauce fra stegeskyen

Julemedister serveres med franske kartofler og rødkålssalat

 

Tilkøb +45

Udvalg af oste serveret med rødvinssyltede nødder, oliven og marmelade

 

DESSERT

Ris ala mande med lun kirsebærsauce

Fransk chokolade kage med mousse på toppen

 

PETIT FOUR

Priser

Pris pr. person. 695,- inkl. fri øl, vand og vin indtil 23.00.
Uden drikkevare ad libitum 395,-
Ønskes der eget lokale vil prisen være gældende for følgende minimums kuverter:
Bankboxen i stuen til minimum 15 gæster.
*
Natklubben på 1.sal til minimum 80 gæster
HomeRun på 1.sal til minimum 80 gæster

*
Klokketårnet på 2.sal til minimum 25 gæster.
Festlokalet på 2.sal til minimum 40 gæster.
Restauranten på 2.sal til minimum 60 gæster.

Der vil være musik og dans hele natten på 1. sal.

***Da vi ikke kender udsigten til regeringens corona retningslinjer for denne periode,
vil dette være med forbehold, at der kan forekomme ændringer i bla. lukke tidspunkt og lignede regler.

 


FORUDBESTIL OG SPAR !

  • Velkomstbobler 30,- pr. gæst eller 225,- for en fl.
  • 1 flaske alm. spiritus med vand 400,-
  • 1 flaske shots 400,-
  • 1 flaske snaps 500,-
  • 1 flaske beefeater gin med 8 stk. fever tree tonic 700,-
  • 1 flaske gin mare med 8 stk. 1724 tonic 850,-
  • 10 stk 2 cl drinks /ølbilletter 500,-

Bordpakke:
( må medbringes i natklubben, der skal dog forudbestilles bord her )

1 Gin Hass-pakke, 1 Dark ‘n’ Stormy-pakke, 2 flasker luxusshots samt 1 flaske lækre bobler. Pris 2.500,-
Pakken kan også købes uden bobler for 2.000,-

Gin Hass-pakke: ( må medbringes i natklubben)
(1 flaske Beefeater m. 2 kander lemon, mangosirup og frisk lime),
kr. 700,-

Opgradering af special øl på FAD
+ 50 pr. Kuvert.

 

Det med småt

Tilbuddet (FORUD BESTIL OG SPAR !) skal bestilles en ugen inden ankomsts datoen.
Samt endeligt antal spisende gæster skal angives 3 hverdage før, derefter vil prisen være fastlagt.
Tilbuddet laves til minimum 6 kuverter.

JULEPLATTE

(20. November – 20. December)

Tartelet med høns i asparges
Friteret rødspættefilet med hjemmelavet remolade
Wium leverpostej med bacon
Marinerede sild med løg, kapers, peberrod og hjemmelavet karrysalat
Æg & rejer med tomater og hjemmelavet mayonnaise
Pris:

129,-

Nytårs brunch & bobler

Nytårsaftensdag fra kl. 10 kan I booke bord til en lækker nytårsbrunch, som serveres ved bordet.

På vores lækre brunchbræt serveres; æggekage, pølse, ost, leverpostej, lufttørret skinke, yoghurt med müsli, frugt, croissant, sødt, marmelade, brød, smør.

Nytårs aften på Loftet

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser.
Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00.
Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 10 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgte vine.

Vi slutter af med maner; bobler poppes på vores tagterrasse til lyden og synet af fyrværkeri, der oplyser byens tage.

Nytårs aften i restaurant Posten

Byd det nye år velkommen på Posthuset! Vi danner rammerne for en stemningsfyldt nytårsaften, du sent vil glemme!

Vores festklædte personale byder velkommen til en 4 retters menu, med udvalgte vine. Selvfølgelig slutter vi af med manér, med kransekage og fyrværkeri kl 00.00

Menu:

Hummer bisque med confiterede jordskokker og chips.
Serveret med Vesterhavs torsk, toppet med tørsaltet bacon og dild olie.

Grambogård oksemørbrad med røget rødvinssauce og pomme Anna.
Serveret på bagte græskar med kerner og chips.

Chokolade brownie med hvid chokolade mousse
Serveret med appelsincreme og hindbær sorbet fra Fanø is.

Kransekage


Priser:
Menu pr. kuvert 450,-
Vinmenu +250,-

Snacks & bobler til velkomst og fyrværkeriet +100, –

X