loader icon

Gin smagning med middag

Smagningen starter kl. 18.00. I løbet af aftenen skal i først smage gin og tonic enkeltvis, hvorefter vi begynder at mixe, sidst men ikke mindst tilsættes garniture.

Jeres G&T nydes sammen med en 3-retters menu, som er udvalgt fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.

Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring vinene, samt møde andre ginelskere.

I skal i alt smage, 5 forskellige gin og tonic, samt nyde 3 udsøgte serveringer:
– 5 forskellige gin & tonics.
– 3 retter fra Loftets gourmet menu.
– Som en god afslutning, byder vi på en Gin&Tonic i baren på 1.sal.

Pris pr. gæst 550,- kr.

Arrangementet finder sted den 2. fredag i hver måned, klokken 18.00 – ca. 21.00.

Vin smagning med middag

Vores vinsmagning starter kl. 18.00 med snacks og bobler. Efterfølgende vil vores vinguru guide og fortælle omkring vinens historie, fra drue til flaske og meget mere.

Vinen nydes sammen med en lækker 3-retters menu fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.

Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring vinene, samt møde andre vinelskere.

I skal i alt smage 7 forskellige glas vin, samt nyde 4 udsøgte serveringer:
– Snacks og ét glas bobler
– 3 retter fra Loftets gourmet menu, samt 6 smagninger af rød, vin – og dessertvin
– Som en god afslutning, byder vi på en Gin&Tonic i baren på 1.sal.

Pris pr. gæst 600,- kr.

Arrangementet finder sted den 1. fredag i hver måned, klokken 18.00 – ca. 21.00

Skaldyr og bobler

I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften, med hagesmæk og krabbe hammer, når vi. i Loftets skønne lokaler, byder velkommen til bobler ad libitum og skaldyrs gourmet, alt sammen serveret ved Jeres bord.

Den helt perfekte kombination af; bobler, pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers mm. (indholdet kan variere efter sæson). Nu har du mulighed for at nyde sprøde bobler og spise dig mæt i saftige krabbekløer ad libitum.

Arrangementet finder sted den 1. torsdag i hver måned, klokken 17.30 – 19.30 og forløber i 2 timer fra ankomst.

Pris pr. gæst 395,- kr.

Brunch og bobler

Loftets bobler og brunch, er en fantastisk nyhed, hvor i kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet.

Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til, at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores bobler og brunch er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle.

Arrangementet finder sted den 1. lørdag i hver måned, klokken 11.00 – 13.00 og forløber i 2 timer fra ankomst.

Inkl.:
– Bobler ad libitum
– Loftets brunch af lokale råvare.
– Fri kaffe, the og juice

Pris pr. gæst 350,- kr.

Kagens dag

Vi gentager succesen fra de sidste 2 år, hvor vi indtil nu har serveret kage for over 1500 glade kage elskere! Posthuset inviterer til et kæmpe, lækkert kagebord, hvor vi serverer over 10 forskellige slags kager; brownie, små donuts, jordbærkage, citrontærte, hindbærsnitter, cupcakes, gateau marcel, forskellige petit four og mange andre kager (indholdet kan variere).

 

Spis alt hvad du kan, for KUN 99 kr.!
Inkl. kaffe for 129 kr.

 

Arrangementet finder sted den 1. søndag i hver måned, klokken 14.00 – 15.00. Det er frit hvor I vil sidde henne. Dørene åbnes en halv time før.

 

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I hver torsdag og fredag i ugen kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 200 kr.!

Vi tænder stearinlys, dæmper belysningen og står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet fredag aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementet finder sted hver torsdag og fredag, ankomst mellem kl. 17.30-18.30.

 

Februar:

Grillede tigerrejer vendt i honning og mild chili med syrlige æbler og sprød salat.

Langtidsstegt kalve culotte med smør bagt selleri og hasselnødder i intens stegesky og pomme duchesse.

Trifli lavet på sommerens bær med mørk chokolade og mynte.

 

Marts:

Carpaccio af kalvefilet med rucola, flager af parmesan og ristede pinjekerner.

Citron og sukker bagt laks med persillekartofler, chips af jordskokker og syrnet fløde.
Appelsin fromage med vanilje syltede appelsiner, sprøde stykker af hvid chokolade og skovsyre.

 

April:

Terrin af hanekylling med mayonnaise med parmesan, grillede aubergines og peberfrugter i syltelage.

Svampe farseret mørbrad af gris med senneps sauce og kålsalat.

Italiensk tiramizu med sprød chokolade og skovbær.

 

Maj:

Skiver af lufttørret skinke med basilikums mayonnaise, stenfri oliven og parmesan.

Ballotine af gråsten-kylling på safranrisotto, estragon sauce og chips af gulerødder.

Panna cotta med citron, saltet karamel og skovens bær.

Juni:

Røget laks med frisee salat, sprøde chips af rugbrød og purløg og dild.

Langtidsstegt kalv med jordskokker som bagte og friterede, pomme duchesse med sauce af stegeskyen.

Chokolade brownie med råsyltede bær og top af chokolade mousse.

 

August:

Krebsehaler med sommerens syltede hvide asparges, røget mayonnaise og sprød salat.

Braiseret gris med champignon a la crème, petitkartofler og grønkål.

Citron trifli med flødeskum, makroner og bær.

 

September:

Smør bagt Vesterhavs torsk på basilikums mayonnaise og syltede æbler.

Langtidsstegt kalvebryst med klassisk rødkåls salat og kartofler og sauce.

Chokolade mousse med appelsin syltede bær, nødder og skovsyre.

 

Oktober:

Mangler…

 

November:

Mangler…

Nytårsbrunch & bobler

Nytårsaftensdag fra kl. 10 kan I booke bord til en lækker nytårsbrunch, som serveres ved bordet, incl. ét glas bobler for kun 169,- pr. person.

På vores lækre brunchbræt serveres; æggekage, pølse, ost, leverpostej, lufttørret skinke, syltetøj, yoghurt med müsli, frugt, croissant, sødt, marmelade, brød, smør.

Booke bord på www.posthuset.dk eller tlf.: 69136013.

Nytårs aften på Loftet

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser. Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00. Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 7 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgt vine.

Vi slutter af med maner; bobler poppes på vores tagterrasse til lyden og synet af fyrværkeri, der oplyser byens tage.

850,- for menuen pr. gæst.
1350,- for menu med vinmenu pr. gæst.

Nytårs aften i restaurant Posten

Byd det nye år velkommen på Posthuset! Vi danner rammerne for en stemningsfyldt nytårsaften, du sent vil glemme!

Vores festklædte personale byder velkommen til en 4 retters menu, med udvalgte vine. Selvfølgelig slutter vi af med manér, med kransekage og fyrværkeri kl 00.00

Bagt Vesterhavs torsk
med spintblade og krydderurter, anrettet med cremet jomfruhummerbisque, smørdampede rodfrugter, sprøde jordskokke chips og karse

Grambogaard oksemørbrad
Serveret med kartoffel pomme anna, citron-timianbagt pastinak, smørristede skovsvampe, langtidsbagte små tomater samt kraftig rødvinsauce.

Bløende chokoladekage
Serveret med kompot af skovens bær vendt i appelsin og vanilje is

Kransekage
Kaffe & te

Nytår i restaurant posten 450,-

Tilvalg:
Vinmenu +250,-
Snacks & bobler til velkomst og fyrværkeriet +100, –