loader icon

Gin smagning med middag

Smagningen starter kl. 18.00. I løbet af aftenen skal i først smage gin og tonic enkeltvis, hvorefter vi begynder at mixe, sidst men ikke mindst tilsættes garniture.

Jeres G&T nydes sammen med en 3-retters menu, som er udvalgt fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.

Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Dette giver en fantastisk mulighed for at dele meninger omkring vinene, samt møde andre ginelskere.

I skal i alt smage, 5 forskellige gin og tonic, samt nyde 3 udsøgte serveringer:
– 5 forskellige gin & tonics.
– 3 retter fra Loftets gourmet menu.

Pris pr. gæst 550,- kr.

Arrangementet finder sted den 2. fredag i hver måned, klokken 18.00 – ca. 21.00.

Vin smagning med middag

Vores vinsmagning starter kl. 18.00 med snacks og bobler. Efterfølgende vil vores vinguru guide og fortælle omkring vinens historie, fra drue til flaske og meget mere.
 
Vinen nydes sammen med en lækker 3-retters menu fra Loftets gourmet menu, hvor både det salte, syrlige og søde køkken er repræsenteret.
 
Smagningen laves ved eget bord.
 
I skal i alt smage 7 forskellige glas vin, samt nyde 4 udsøgte serveringer:
– Snacks og ét glas bobler
– 3 retter fra Loftets gourmet menu, samt 6 smagninger af rød, vin – og dessertvin
 
Pris pr. gæst 600,- kr.
 
Arrangementet finder sted den 1. fredag i hver måned, klokken 18.00 – ca. 21.00

Skaldyr og bobler

I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften, med hagesmæk og krabbe hammer, når vi. i Loftets skønne lokaler, byder velkommen til bobler ad libitum og skaldyrs gourmet, alt sammen serveret ved Jeres bord.

Den helt perfekte kombination af; bobler, pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers mm. (indholdet kan variere efter sæson). Nu har du mulighed for at nyde sprøde bobler og spise dig mæt i saftige krabbekløer ad libitum.

Arrangementet finder sted den 1. torsdag i hver måned, klokken 17.30 – 19.30 og forløber i 2 timer fra ankomst.

Pris pr. gæst 395,- kr.

Brunch og bobler

Loftets bobler og brunch, er en fantastisk nyhed, hvor i kan nyde sprøde bobler og en overdådig lækker brunch, som selvfølgelig serveres ved bordet.

Der behøver ikke at være nogen særlig anledning til, at invitere til bobler og brunch. Måske har du bare lyst til at se en savnet ven eller gøre lidt ekstra ud af det for din heldige udkårne. Det bedste ved vores bobler og brunch er, at det starter relativt tidligt på dagen, så der er masser af tid til at snakke, grine og skåle.

Arrangementet starter klokken 11.00 – 13.00 og forløber i 2 timer fra ankomst.

Inkl.:
– Bobler ad libitum
– Loftets brunch af lokale råvare.
– Fri kaffe, the og juice

Pris pr. gæst 350,- kr.

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I hver mandag til fredag kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 200 kr.!

Vi tænder stearinlys, dæmper belysningen og står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementet finder sted hver mandag til fredag, ankomst mellem kl. 17.00-18.30.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.

X