loader icon

Gin smagning

Smagningen starter kl. 18.00 og byder på både gin og tonic rent, hvorefter vi begynder at mixe og sidst tilsætter garniture.
Ginen er parret op med Loftets 3 retter fra Loftets gourmet menu, sådan smagen spiller ind med maden.

Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Her er der rig mulighed for at dele meningerne og møde andre entusiaster.

I skal ialt smage,
-5 forskellige gin & tonics,

-3 retter fra Loftets gourmet menu,
-Og som en sød afslutning byder vi på en Gin&Tonic i baren på 1.sal.

Datoer i 2019:

15-Feb
15-Marts
12-April
10-maj
14-Juni
13-September
11-Oktober
8-November

Pris 500 kr. pr. pers. og kan bestilles linket forneden.

Vin smagning

Vores vin smagning starter kl. 18.00. Og er lavet i samarbejde med Bo Aakjær. Han vil guide og fortælle omkring vinen igennem hele aftenen.
Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Her er der rig mulighed for at dele meningerne og møde andre entusiaster.

 

I skal ialt smage 10 forskellige glas vin, samt nyde 4 udsøgte serveringer:
– Snacks og bobler
-3 retter fra Loftets gourmet menu
-Og som en sød afslutning byder vi på en Gin&Tonic i baren på 1.sal.

Datoer i 2019:

8-Feb
8-Marts
5-April
3-Maj
7-Juni
6-September
4-Oktober
1-November

 

Pris 600 kr. pr. pers. og kan bestilles linket forneden.

Skaldyrs aften

Vi gentager succes fra sidste år, hvor vi havde 4 udsolgte dage og laver derfor SKALDYRSAFTEN !

Nyd Loftet’s tagterrasse i festugen! D. 12, 13, 14 & 15 august, afholder vi ‘Bobler og skaldyrs’-aften 

I kan opleve en spændende, afslappet og uformel aften med hagesmæk og krabbe hammer, når vi byder velkommen til spisning og hygge på Loftets dejlige, solvendte tagterrasse, med udsigt over Esbjergs tage.
Bobler, pil-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, tagterrasse, lanterner og en varm august sommeraften, er en helt perfekt kombination. 

Nu har du mulighed for at nyde sprøde bobler og spise dig mæt i saftige krabbekløer ad libitum til 395-. pr person. Arrangementet finder stedmandag, tirsdag onsdag og torsdag aften klokken 17.30 til 20.00.

Loftet Fine Dining ligger på 2.sal á Torvet 20, 6700 Esbjerg. Det frit hvor I vil sidde henne, når i har købt og betalt billetterne💃.

Kagens dag

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor vi serverede kage for over 1200 glade kage elskere! 

Posthuset inviterer til et kæmpe, lækkert kagebord. Vi serverer over 10 forskellige slags kager, søndag d. 4. august, søndag d. 1 september og søndag d. 6 oktober: Alle dage fra kl. 14.00-15.00!

Spis alt hvad du kan, for KUN 90 kr! 

Det frit hvor I vil sidde henne. Dørene åbner 13.30!

Nytår på toppen af Esbjerg

Vil du fejre nytår med os på Loftet?

Nyd årets sidste aften og byd det nye år velkommen, i eksklusive omgivelser. Skål i bobler til Dronningens nytårstale kl 18.00. Vi vil efterfølgende tage Jer på en kulinarisk oplevelse, med 8 fantastiske smagsoplevelser i selskab med nøje udvalgt vine.

Vi slutter af med maner; bobler poppes på vores tagterrasse til lyden og synet af fyrværkeri, der oplyser byens tage.

 

BOBLER & CAVIAR · VARDE ÅDAL AND · BLÅMUSLINGER

OKSE TATAR · KARL JOHAN · SKALOTTELØG

SMØRBAGT HAVTASKE · HUMMER · KANTARELLER

GRÅSTEN KYLLING · LØVSTIKKE

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD · RØGET VESTERSHAVS OST

MARENGS · SPRØD CHOKOLADE · KIRSEBÆR

KRANSEKAGE & BOBLER KL. 23.55

NYTÅR PÅ LOF T E T F INE DINING 1350, – INKLUSIV VINMENU

Nytårs aften i restaurant Posten

Byd det nye år velkommen på Posthuset! Vi danner rammerne for en stemningsfyldt nytårsaften, du sent vil glemme!

Vores festklædte personale byder velkommen til en 4 retters menu, med udvalgte vine. Selvfølgelig slutter vi af med manér, med kransekage og fyrværkeri kl 00.00

Bagt Vesterhavs torsk
med spintblade og krydderurter, anrettet med cremet jomfruhummerbisque, smørdampede rodfrugter, sprøde jordskokke chips og karse

Grambogaard oksemørbrad
Serveret med kartoffel pomme anna, citron-timianbagt pastinak, smørristede skovsvampe, langtidsbagte små tomater samt kraftig rødvinsauce.

Bløende chokoladekage
Serveret med kompot af skovens bær vendt i appelsin og vanilje is

Kransekage
Kaffe & te

Nytår i restaurant posten 450,-

Tilvalg:
Vinmenu +250,-
Snacks & bobler til velkomst og fyrværkeriet +100, –