loader icon

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 225 kr.!

PLUS vinmenu for 160,- kr som indeholder et lækkert glas vin til hver ret.

Vi står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementets datoer kan findes i nedenstående link.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales og forudbestilles, senest 48 timer før ankomst.
*Ønskes der ændringer i menuen kan der forekomme tillæg på 25,-

 

April-Maj:

Røget laks med karse og malt knas. Syltede pære og grøn olie.
– Hjemmebagt brød og smør

Medium stegt kalveculotte med bagt kartoffelmos, grønne asparges og wiskey sauce

Chokoladebrownie med hvid chokoladecreme, marcipancrumble og friske blåbær.

 


Juni:

Bagt torsk med frisk spinat vendt i citron olie. Hertil brunet smør og hvidvinsreduktion – Hjemmebagt brød.

Roulade af gråsten kylling serveret med langtidsbagte rødvins glaserede perleløg, råsyltet tyttebær og kraftig sauce. hertil petit kartofler og grønne asparges.

Trifli af æble serveret med hyldeblomstcreme og solbærpure

 


Juli:

Rejecocktail med grønlandske rejer, avocado creme, salat og cherrytomater – Hjemmebagt brød.

Kalve spidsbryst med rødvins sauce, ovnbagte baby gulerødder, asparges og sukkerærter med petit kartofler.

Baileys Irish Cream panna cotta med mørkebær og chokolade knas