loader icon

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 225 kr.!

PLUS vinmenu for 160,- kr som indeholder et lækkert glas vin til hver ret.

Vi står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementets datoer kan findes i nedenstående link.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales og forudbestilles, senest 48 timer før ankomst.
*Ønskes der ændringer i menuen kan der forekomme tillæg på 25,-

 

Januar:

Rejecocktail med tigerrejer, dressing fra de tusinde øér, agurk og citron springer

Kalve spidsbryst med rødvins sauce, bagt rodfrugter og petit kartofler vendt med persille

Baileys Irish Cream panna cotta med mørkebær og chokolade knas

 


Februar:

Røget laks med karse og malt knas. Bagte æbler og grøn olie.
– Hjemmebagt brød bagt

Medium stegt kalveculotte med confiterede pastinak, syltede brombær.
Hertil pommes anna og kraftig sauce på rødvin.

Chokoladebrownie med hvid chokoladecreme, marcipancrumble og friske blåbær.

 


Marts:

Bagt torsk med frisk spinat vendt i citron olie. Hertil brunet smør og hvidvinsreduktion.
– Hjemmebagt brød.

Roulade af gråsten kylling serveret med langtidsbagte glaserede rødløg, råsyltet tyttebær og kraftig sauce. hertil kartoffelkompot rørt med smør.

Trifli af æble serveret med hyldeblomstcreme og solbærpure.

X