loader icon

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I hver torsdag og fredag i ugen kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 200 kr.!

Under maden, tilbydes en vinbuffet med fri vand og 7 udvalgte vine til KUN 200,- kr ekstra.

 

Vi tænder stearinlys, dæmper belysningen og står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet fredag aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementet finder sted hver torsdag og fredag, ankomst mellem kl. 17.30-18.30.

 

 

Januar/Februar:

Grillede tigerrejer vendt i honning og mild chili med syrlige æbler og sprød salat.

Langtidsstegt kalve culotte med smør bagt selleri og hasselnødder i intens stegesky og pomme duchesse.

Trifli lavet på sommerens bær med mørk chokolade og mynte.

 

Marts:

Carpaccio af kalvefilet med rucola, flager af parmesan og ristede pinjekerner.

Citron og sukker bagt laks med persillekartofler, chips af jordskokker og syrnet fløde.
Appelsin fromage med vanilje syltede appelsiner, sprøde stykker af hvid chokolade og skovsyre.

 

April:

Terrin af hanekylling med mayonnaise med parmesan, grillede aubergines og peberfrugter i syltelage.

Svampe farseret mørbrad af gris med senneps sauce og kålsalat.

Italiensk tiramizu med sprød chokolade og skovbær.

 

Maj:

Skiver af lufttørret skinke med basilikums mayonnaise, stenfri oliven og parmesan.

Ballotine af gråsten-kylling på safranrisotto, estragon sauce og chips af gulerødder.

Panna cotta med citron, saltet karamel og skovens bær.

Juni:

Røget laks med frisee salat, sprøde chips af rugbrød og purløg og dild.

Langtidsstegt kalv med jordskokker som bagte og friterede, pomme duchesse med sauce af stegeskyen.

Chokolade brownie med råsyltede bær og top af chokolade mousse.

 

August:

Krebsehaler med sommerens syltede hvide asparges, røget mayonnaise og sprød salat.

Braiseret gris med champignon a la crème, petitkartofler og grønkål.

Citron trifli med flødeskum, makroner og bær.

 

September:

Smør bagt Vesterhavs torsk på basilikums mayonnaise og syltede æbler.

Langtidsstegt kalvebryst med klassisk rødkåls salat og kartofler og sauce.

Chokolade mousse med appelsin syltede bær, nødder og skovsyre.

 

Oktober:

Mangler…

 

November:

Mangler…