loader icon

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 225 kr.!

PLUS vinmenu for 160,- kr som indeholder et lækkert glas vin til hver ret.

Vi står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementets datoer kan findes i nedenstående link.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales og forudbestilles, senest 48 timer før ankomst.
*Ønskes der ændringer i menuen kan der forekomme tillæg på 25,-

 

April-Maj:

Røget laks med karse og malt knas. Syltede pære og grøn olie.
– Hjemmebagt brød og smør

Medium stegt kalveculotte med bagt kartoffelmos, grønne asparges og wiskey sauce

Chokoladebrownie med hvid chokoladecreme, marcipancrumble og friske blåbær.

 


Juni:

Bagt torsk med frisk spinat vendt i citron olie. Hertil brunet smør og hvidvinsreduktion – Hjemmebagt brød.

Roulade af gråsten kylling serveret med langtidsbagte glaserede rødløg, råsyltet tyttebær og kraftig sauce. hertil kartoffelkompot rørt med smør

Trifli af æble serveret med hyldeblomstcreme og solbærpure

 


Juli:

Rejecocktail med grønlandske rejer, avocado creme, salat og cherrytomater – Hjemmebagt brød.

Kalve spidsbryst med rødvins sauce, ovnbagte baby gulerødder, asparges og sukkerærter med petit kartofler.

Baileys Irish Cream panna cotta med mørkebær og chokolade knas