Casual dining
Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 225 kr.!
PLUS vinmenu for 160,- kr som indeholder et lækkert glas vin til hver ret.
Vi står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet aften i vores skønne, flotte lokaler.
Arrangementets datoer kan findes i nedenstående link.
*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales og forudbestilles, senest 48 timer før ankomst.
*Ønskes der ændringer i menuen kan der forekomme tillæg på 25,-
April-Maj:
Røget laks med karse og malt knas. Syltede pære og grøn olie.
– Hjemmebagt brød og smør
Medium stegt kalveculotte med bagt kartoffelmos, grønne asparges og wiskey sauce
Chokoladebrownie med hvid chokoladecreme, marcipancrumble og friske blåbær.
Juni:
Bagt torsk med frisk spinat vendt i citron olie. Hertil brunet smør og hvidvinsreduktion – Hjemmebagt brød.
Roulade af gråsten kylling serveret med langtidsbagte glaserede rødløg, råsyltet tyttebær og kraftig sauce. hertil kartoffelkompot rørt med smør
Trifli af æble serveret med hyldeblomstcreme og solbærpure
Juli:
Rejecocktail med grønlandske rejer, avocado creme, salat og cherrytomater – Hjemmebagt brød.
Kalve spidsbryst med rødvins sauce, ovnbagte baby gulerødder, asparges og sukkerærter med petit kartofler.
Baileys Irish Cream panna cotta med mørkebær og chokolade knas

