loader icon

Casual dining

Vores nye tiltag på Posthuset er ’Casual dining’, hvor I kan nyde 3 spændende serveringer, forret, hovedret og dessert, for kun 225 kr.!

PLUS vinmenu for 160,- kr som indeholder et lækkert glas vin til hver ret.

Vi står klar til at tage imod jer, så i kan nyde en afslappet aften i vores skønne, flotte lokaler.

Arrangementets datoer kan findes i nedenstående link.

*Tilbuddet kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter.
*Booking skal forudbetales og forudbestilles, senest 48 timer før ankomst.
*Ønskes der ændringer i menuen kan der forekomme tillæg på 25,-

 

November:

Dansk røget laks – Avocado creme – Citron – Salat – Rødløg

Sprængt oksespidsbryst – Årstidens grøntsager vendt i rosmarin-hvidløgs olie – Rødvin sc – Kartofler med persille

Chokoladekage med mousse – Hindbær sorbet

 

December:

Kold torsk – Flødedild sauce – Syltede svampe – Hasselnødder – Sprødsalat

Confiteret andelår – Grillet grøntsager og kartofler – Sauce af stegesky

Blødende chokolade souffle – Vanilje is – Skovbær.

Januar:

Sprød salat – Confiteret and – Syltede rødløg – Trøffel mayo – Bacon – brød og smør

Oksefilet ca. 150g – Årstidens grøntsager vendt i rosmarin-hvidløgs olie – Bearnaise sc. – Steak fries

Syltede blommer – Vanilje is – Chokolade sc. – Krokant

 

Februar:

Hummer bisque – Koldvandrejer – Cremefraiche – Bacon – brød og smør

Langtidsstegt kalv – Årstidens grøntsager vendt i rosmarin-hvidløgs olie – Rødvin sc – Kartoffel gratin

Chokoladekage med mousse – Hindbær sorbet

 

Marts:

Rejecocktail med koldtvandsrejer –  Salat –  Cherrytomat –  Avocadocreme –  Dressing

Kalveschnitzel paneret 175g – Ærter – Brasede kartofler – Whisky sc. – Weinerdreng

Citron panna cotta – Appelsin-sirup – Flødeskum