loader icon

 Loftet Fine Dining

Loftet er en restaurant, hvor vi lægger vægt på økologi, danske og lokale råvarer. Vores menu skifter med sæsonen, da vi tilstræber os, at holde kvalitet på råvarerne i top og give den bedste mulige smags oplevelse og sammensætning.

Menu uge 38 - 44

SNACKS  & BOBLER

SNACKS & BUBBLES
Cremant de vouvray, Petit coteau, Loire-Frankrig


 

JOMFRUHUMMER · SKALDYRS SUPPE · PESTO PÅ VILDE URTER

LANGOUSTINES · BISQUE · WILD HERBS PESTO
Coppo, Costebianche, Chardonnay, Piemonte-Italien 2016


 

OKSETATAR · BROMBÆR

BEEF TATAR · BLACKBERRY
Cascavel Monts & Vertiges Rose, Provence-Frankrig 2017


 

GRAMBOGÅRD SVINEKÆBER · TRØFFEL · RYGEOST

PORKCHEEKS FROM GRAMBOGÅRD · TRUFFLE · SMOKED CHEESE
Corbières, Cuvée 141 Les clos Perdus, Languedoc-Roussillon-Frankrig 2016


 

DÅ HJORT · SKORZONEROD · BLOMMER

FALLOW DEER · SALSIFY · PLUMS
Baron de Brane,  2. Cru Classé, Margaux, Bordeaux-Frankrig 2015


 

VORES UDVALG AF OSTE

OUR CHEESE SELECTION
Frontonio, Microcósmico, Blanco Macabeo, Valdejalón-Spanien 2014


 

DILD · HASSELNØDDER· FLØDEOST

DILD · HAZELNUTS · CREAM CHEESE
Château du Mayne, Sauternes, Bordeaux-Frankrig 2016


 

LOFTET´S SØDE OPLEVELSER

SWEETS

SNACKS  & BOBLER

SNACKS & BUBBLES
Cremant de vouvray, Petit coteau, Loire-Frankrig


 

JOMFRUHUMMER · SKALDYRS SUPPE · PESTO PÅ VILDE URTER

LANGOUSTINES · BISQUE · WILD HERBS PESTO
Coppo, Costebianche, Chardonnay, Piemonte-Italien 2016


 

OKSETATAR · BROMBÆR

BEEF TATAR · BLACKBERRY
Cascavel Monts & Vertiges Rose, Provence-Frankrig 2017


 

GRAMBOGÅRD SVINEKÆBER · TRØFFEL · RYGEOST

PORKCHEEKS FROM GRAMBOGÅRD · TRUFFLE · SMOKED CHEESE
Corbières, Cuvée 141 Les clos Perdus, Languedoc-Roussillon-Frankrig 2016


 

DILD · HASSELNØDDER· FLØDEOST

DILD · HAZELNUTS · CREAM CHEESE
Château du Mayne, Sauternes, Bordeaux-Frankrig 2016


 

LOFTET´S SØDE OPLEVELSER

SWEETS

JOMFRUHUMMER · SKALDYRS SUPPE · PESTO PÅ VILDE URTER

LANGOUSTINES · BISQUE · WILD HERBS PESTO
Coppo, Costebianche, Chardonnay, Piemonte-Italien 2016


 

GRAMBOGÅRD SVINEKÆBER · TRØFFEL · RYGEOST

PORKCHEEKS FROM GRAMBOGÅRD · TRUFFLE · SMOKED CHEESE
Corbières, Cuvée 141 Les clos Perdus, Languedoc-Roussillon-Frankrig 2016


 

DILD · HASSELNØDDER· FLØDEOST

DILD · HAZELNUTS · CREAM CHEESE
Château du Mayne, Sauternes, Bordeaux-Frankrig 2016

ONSDAG – TORSDAG

3 SERVERINGER 350,-
VINMENU +225,-

 

 

EN GOD AFTEN PÅ LOFTET

6 SERVERINGER 600,-
VINMENU +400,-

 

 

EN AFTEN MED DET HELE

8 SERVERINGER 750,-
VINMENU +600,-


Menu uge 45 - 50

SNACKS  & BOBLER

SNACKS & BUBBLES


 

TORSK · PEBERROD · BROMBÆR

COD · HORSE RADISH · BLACKBERRY


 

NORSK HUMMER · SKALDYRS SUPPE · KARSE

NORWEGIAN LOBSTER · BISQUE · CRESS


 

SVINEBRYST FRA VARDE ÅDAL · VINTER-TRØFFEL

PORK BREAST FROM VARDE ÅDAL · WINTER TRUFFLE


 

ANDEBRYST · FOIEGRAS · KIRSEBÆR

DUCK BREAST · FOIEGRAS · CHERRY


 

VORES UDVALG AF OSTE

OUR CHEESE SELECTION


 

SYLTEDE PÆRE · KARAMEL · CHOKOLADE

PICKELD PEAR· CARAMEL· CHOKOLADE


 

LOFTET´S SØDE OPLEVELSER

SWEETS

SNACKS  & BOBLER

SNACKS & BUBBLES


 

TORSK · PEBERROD · BROMBÆR

COD · HORSE RADISH · BLACKBERRY


 

NORSK HUMMER · SKALDYRS SUPPE · KARSE

NORWEGIAN LOBSTER · BISQUE · CRESS


 

SVINEBRYST FRA VARDE ÅDAL · VINTER-TRØFFEL

PORK BREAST FROM VARDE ÅDAL · WINTER TRUFFLE


 

SYLTEDE PÆRE · KARAMEL · CHOKOLADE

PICKELD PEAR· CARAMEL· CHOKOLADE


 

LOFTET´S SØDE OPLEVELSER

SWEETS

TORSK · PEBERROD · BROMBÆR

COD · HORSE RADISH · BLACKBERRY


 

SVINEBRYST FRA VARDE ÅDAL · VINTER-TRØFFEL

PORK BREAST FROM VARDE ÅDAL · WINTER TRUFFLE


 

SYLTEDE PÆRE · KARAMEL · CHOKOLADE

PICKELD PEAR· CARAMEL· CHOKOLADE

ONSDAG – TORSDAG

3 SERVERINGER 350,-
VINMENU +225,-

 

 

EN GOD AFTEN PÅ LOFTET

6 SERVERINGER 600,-
VINMENU +400,-

 

 

EN AFTEN MED DET HELE

8 SERVERINGER 750,-
VINMENU +600,-


 CHAMPAGNE
&
CAVIAR · FANØ SKINKE · KRONDYR TATAR

CAVIAR · FANØ AIRDRIED HAM · DEER TATAR


 

VAGTEL ÆG · RYGEOST · NORDSØ REJER

QUAIL EGG · SMOKED CHEESE · NORTHEN SCHRIMPS


 

LAMME FILET · SOLBÆR · LØG

LAMME FILET · BLACKCURRANT · ONION


 

RØGET HELLEFISK · ØRREDROGN · SYRNET FLØDE

SMOKED HALIBUT · TROUT ROE · SOUR CREAM


 

OKSEMØRBRAD · FERMENTERET HVIDLØG · GAMMELKNAS

TENDERLOIN · FERMENTED GARLIC · CHESSE “GAMMELKNAS”


MARENGS · CHOKOLADE · HAVTORN · PÆRE

MERINGUE · CHOCOLATE · SEA BUCKTHORN · PEAR


 

KRANSEKAGE & BOBLER

MARZIPAN & BUBBELS

NYTÅRMENU 850,-
VINMENU +600,-


X