loader icon

 Jul & Nytår

I kan holde jeres julefrokost på Posthuset fra fredag den 16/11 og helt frem til 2. juledag. Nytårsaften holder vi åbent for spisning i hele huset. Natklubben har åbent hele natten. Vores Nytårs menu fås også ud af huset.

 


 

Gå til:

JULEPLATTE

(25. December – 30. December)

Tartelet
Rødspættefilet
Wium leverpostej
Sild
Æg & rejer

Pris:

169,-

Nytårsbrunch

(31. december til 15:00)

Inkl. glas bobler

Æggekage
Pølse
Ost
Leverpostej
Lufttørret skinke
Syltetøj
Yoghurt med müsli
Frugt
Croissant
Sødt
Marmelade
Brød
Smør
(min. 2 personer)

Pris:
169,-

Julemenu

(16. november - 22. december)

KOLDT

Marinerede sild med løg, kapers og høvlet peberrod hjemmelavet karrysalat.
Gravad laks rævesauce og citron.
Smilende æg med tomater, rejer og hjemmelavet mayonnaise.

Hertil brød, rugbrød og smør.

 

LUNT

Rødspættefilet med grov remulade og citron
Lun tartelet med cremet høns i asparges
Lun leverpostej fra Wium serveret med bacon og svampe

Hertil brød, rugbrød og smør.

 

VARMT

Langtidsstegt flæskesteg med sprød svær, brunede kartofler og kraftig sauce fra stegeskyen

Julemedister serveres med franske kartofler og rødkålssalat

 

Tilkøb +45

Udvalg af oste serveret med rødvinssyltede nødder, oliven og marmelade

 

DESSERT

Ris ala mande med lun kirsebærsauce

Fransk chokolade kage med mousse på toppen

 

PETIT FOUR

 

Pris pr. person. 695,- inkl. fri øl, vand og vin indtil 23.00.
Uden drikkevare ad libitum 395,-

Der vil være musik og dans hele natten på 1. sal.

FORUD BESTIL OG SPAR !

– VELKOMSTBOBLER 45,-
– 1 FLASKE ALM. SPIRITUS MED VAND 500,-
– 1 FLASKE SHOTS 450,-
– 1 FLASKE SNAPS 500,-

– 1 FLASKE BEEFEATER GIN MED 8 STK. FEVER TREE TONIC 700,-
– 1 FLASKE GIN MARE MED 8 STK. 1724 TONIC 850,-
– 10 STK 2 CL DRINKS /ØLBILLETTER 500,-

– Der kan bestilles julefrokost alle fredage og lørdage fra den 16. november.
– Ønskes vores julefrokost på en anden dag, skal I blot være minimum 6 pers.

Loftet Fine Dining

Bobler
CAVIAR – FANØ SKINKE – Krondyr tatar

 

Lammefilet – solbær – løg

 

RØGET HELLEFISK – ørredrogn – syrnet fløde

 

Vagtelæg – rygeost – nordsø rejer

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD – Fermenteret hvidløg – Gammelknas

 

Marengs – Chokolade – Havtorn – Pære

 

Kransekage & Champagne kl. 23.55

Nytår på Loftet 850,-
Vinmenu +600,-

Restaurant Posten

RØGET HELLEFISK
på syrnet fløde, sherry syltede skalotteløg og ørredrogn

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD
på fermenteret hvidløgspure, bagte rodfrugter og trøffelsauce.

 

FRANSK CHOKOLADEKAGE
på skovbær, råmarineret i appelsin & sprød marengsbund

 

KRANSEKAGE

Kaffe & Te

Nytår´s menu på posthuset 500,-
Vinmenu 3 serveringer+250,-
Snacks & Bobler til velkomst og fyrværkeri +100,-

Ud af huset

RØGET HELLEFISK
på syrnet fløde, sherry syltede skalotteløg og ørredrogn

 

GRAMBOGAARD OKSEMØRBRAD
på fermenteret hvidløgspure, bagte rodfrugter og trøffelsauce.

 

FRANSK CHOKOLADEKAGE
på skovbær, råmarineret i appelsin & sprød marengsbund

Nytår´s menu 395,-

Forudbestilling på www.posthuset.dk. Gå ind under take away og vælg den 31/12. Eller pr mail: info@posthuset.dk. Tlf 69136013
Afhentning imellem kl. 10.00 & 15.00 den 31/12-2018, Posthuset. Torvet 20, 6700 Ebjerg.
Der medfølger en udførlig vejledning til hvordan maden tilberedes.

TAKE AWAY

Nu kan du tage din nytårs menu med hjem. Posthuset tilbyder dig en 3 retters nytårs menu som take away, skal blot færdiggøres så snart du er kommet hjem.

Det er nemt – og godt.

Velbekomme!