loader icon

 Dining week på Posthuset
d. 08-17 Februar 2019

Restaurant Posten (Fra fredag den 8/2 til søndag den 17/2)

3 Retters Dele Menu kun 275,-

Tilbuddet gælder kun fra fredag den 08/02, slutter søndag den 17/02.

FORRET:
Serrano skinke med pesto
Salat med tigerrejer
Bruschetta med tomat og parmesan
Majspandekage med laks og friskost saltede røgede mandler
Kartoffelchips og aioli
Brød og smør

HOVEDRET:
Grillet oksemørbrad
Grillede og marinerede rodfrugter hjemmelavede kroketter med ost
Kyllingspyd med bacon og indbagte rejer med lime-mayo
Fyldte mini peberfrugter aioli
Brød og smør

TAPAS DESSERT:
Køkkenets små dessert anretninger

Bemærk at i skal være minimum 2 pers. Pris er 275,- pr. pers.
Billetter kan kun købes online i bunden af siden.

 



Loftet’s Dining (Fra fredag den 8/2 til lørdag den 16/2)

6 Serveringer til kun 500,-

Menuen kan findes her under 6 serveringer: Klik Her

Kan kun benyttes fra den 08/2 til 16/2-2018
Bemærk at Loftet Fine Dining har åbent torsdag, fredag og lørdag
Billetter kan kun købes online i bunden af siden.

 

 Vin smagning på Loftet

Vores vin smagning starter kl. 18.00. Og er lavet i samarbejde med Bo Aakjær. Han vil guide og fortælle omkring vinen igennem hele aftenen.
Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Her er der rig mulighed for at dele meningerne og møde andre entusiaster.

 

I skal ialt smage 10 forskellige glas vin, samt nyde 4 udsøgte serveringer:
– Snacks og bobler
-3 retter fra Loftets gourmet menu
-Og som en sød afslutning byder vi på en Gin&Tonic i baren på 1.sal.

 

Datoer i 2019:

8-Feb
8-Marts
5-April
3-Maj
7-Juni
6-September
4-Oktober
1-November

 

Pris 600 kr. pr. pers. og kan bestilles linket forneden.

 Gin smagning på Loftet

Smagningen starter kl. 18.00 og byder på både gin og tonic rent, hvorefter vi begynder at mixe og sidst tilsætter garniture.
Ginen er parret op med Loftets 3 retter fra Loftets gourmet menu, sådan smagen spiller ind med maden.

Smagningen laves som et folkeligt arrangement, hvor vi alle mødes ved et samlet bord. Her er der rig mulighed for at dele meningerne og møde andre entusiaster.

 

I skal ialt smage,
-5 forskellige gin & tonics,

-3 retter fra Loftets gourmet menu,
-Og som en sød afslutning byder vi på en Gin&Tonic i baren på 1.sal.

 

Datoer i 2019:

15-Feb
15-Marts
12-April
10-maj
14-Juni
13-September
11-Oktober
8-November

 

Pris 500 kr. pr. pers. og kan bestilles linket forneden.

Winemakers Dinner med Domaine de la Dourbie d.12-April

Winemakers Dinner på Loftet – få en autentisk oplevelse fra Frankrig

5 serveringer og mindst 8 forskellige vine, kun 795,- skynd jer at melde jer til. Der er begrænset pladser.

I samarbejde med Michael fra Vinea Nordic og Laurent fra Domaine de la Dourbie, har i nu muligheden for fredag den 12.4.2019 at opleve franske vine, med en rigtig fransk vinbonde.

I kan nyde 5 serveringer, kreeret af Loftets kok Joachim og nyde mindst 8 forskellige vine, som Laurent fra domaine de la Dourbie, med sin fantastiske personlighed og let forståelige engelsk vil guide Jer igennem.

Domaine de la Dourbie er en af de bedste og mest spændende vinproducenter fra Lanquedoc/Rousillion som har udviklet sig år efter år siden de overtog ca. 20 hektar marker i 2003.

Vi glæder os til at se jer til denne fantastiske oplevelse

Book bord online på www.posthuset.dk eller på tlf. 6913 6013